Închide meniul

Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 aprilie 2024, 20:23

Reclamă
Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!

Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid

Simona Halep, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid. Simona Halep a ecplicat motivele pentru care a decis să se retragă şi de la turneul de la Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a spus că nu vrea să se grăbească pentru a nu risca o accidentare şi că se va pregăti în continuare pentru a ajuns la un nivel ridicat din punct de vedere fizic.

Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid

„Din păcate, corpul meu are nevoie de puţin timp pentru a fi pregătit şi am luat decizia grea de a nu juca la Madrid. Greu este pentru că vreau să mă întorc în circuit cât mai repede posibil, dar experienţa îmi spune să nu mă grăbesc. Multumesc organizatorilor turneului de la Madrid pentru că mi-au oferit wild card şi fanilor pentru sprijin. Ne vedem în curând„, a scris Simona Halep pe Instagram.

Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA

Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Fostul mare campion german a dezvăluit că este extrem de încântat de faptul că fostul lider mondial a revenit în circuitul feminin după suspendare.

Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Fostul mare campion german a dezvăluit că este extrem de încântat de faptul că fostul lider mondial a revenit în circuitul feminin după suspendare.

Reclamă

Fostul mare jucător german Boris Becker, prezent, marţi, la Bucureşti, la premiera filmului documentar Nasty, a declarat că tenisul mondial are nevoie de Simona Halep, menţionând ea este o campioană şi trebuie să îşi încheie cariera pe teren.

Mă bucur că Simona a revenit, că a ieşit cu bine din această întâmplare, că poate juca tenis din nou. Cred că tenisul mondial are nevoie de Simona Halep. Mi-a plăcut să o văd la Miami şi cred că o vom vedea şi la Madrid. Este o jucătoare de top şi este normal să îşi încheie cariera pe terenul de tenis. Şi mă bucur că ea îşi doreşte să facă asta„, a spus el.

Întrebat dacă Simona Halep mai poate câştiga un titlu de Grand Slam, Boris Becker a răspuns: „Nu ştiu, este un drum lung pe care îl are de parcurs pentru a reveni. Eu îi doresc toate cele bune. Sigur că acum le avem pe Sabalenka, pe Iga Swiatek, pe Coco Gauff şi alte jucătoare tinere de valoare, însă Simona este o campioană. În acelaşi timp trebuie să îi dăm timp pentru a reveni la forma de dinainte”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și