Închide meniul

Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 aprilie 2024, 20:23

Reclamă
Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!

Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid

Simona Halep, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid. Simona Halep a ecplicat motivele pentru care a decis să se retragă şi de la turneul de la Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a spus că nu vrea să se grăbească pentru a nu risca o accidentare şi că se va pregăti în continuare pentru a ajuns la un nivel ridicat din punct de vedere fizic.

Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid

„Din păcate, corpul meu are nevoie de puţin timp pentru a fi pregătit şi am luat decizia grea de a nu juca la Madrid. Greu este pentru că vreau să mă întorc în circuit cât mai repede posibil, dar experienţa îmi spune să nu mă grăbesc. Multumesc organizatorilor turneului de la Madrid pentru că mi-au oferit wild card şi fanilor pentru sprijin. Ne vedem în curând„, a scris Simona Halep pe Instagram.

Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA

Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Fostul mare campion german a dezvăluit că este extrem de încântat de faptul că fostul lider mondial a revenit în circuitul feminin după suspendare.

Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Fostul mare campion german a dezvăluit că este extrem de încântat de faptul că fostul lider mondial a revenit în circuitul feminin după suspendare.

Reclamă
Reclamă 4

Fostul mare jucător german Boris Becker, prezent, marţi, la Bucureşti, la premiera filmului documentar Nasty, a declarat că tenisul mondial are nevoie de Simona Halep, menţionând ea este o campioană şi trebuie să îşi încheie cariera pe teren.

Mă bucur că Simona a revenit, că a ieşit cu bine din această întâmplare, că poate juca tenis din nou. Cred că tenisul mondial are nevoie de Simona Halep. Mi-a plăcut să o văd la Miami şi cred că o vom vedea şi la Madrid. Este o jucătoare de top şi este normal să îşi încheie cariera pe terenul de tenis. Şi mă bucur că ea îşi doreşte să facă asta„, a spus el.

Întrebat dacă Simona Halep mai poate câştiga un titlu de Grand Slam, Boris Becker a răspuns: „Nu ştiu, este un drum lung pe care îl are de parcurs pentru a reveni. Eu îi doresc toate cele bune. Sigur că acum le avem pe Sabalenka, pe Iga Swiatek, pe Coco Gauff şi alte jucătoare tinere de valoare, însă Simona este o campioană. În acelaşi timp trebuie să îi dăm timp pentru a reveni la forma de dinainte”.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și