Închide meniul

Monica Niculescu şi Oksana Kalaşnikova s-au calificat în optimi la dublu, la Miami

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 24 martie 2024, 12:59

Monica Niculescu şi Oksana Kalaşnikova s-au calificat în optimi la dublu, la Miami

Monica Niculescu şi Oksana Kalaşnikova s-au calificat în optimi la dublu, la Miami

Monica Niculescu / Profimedia Images

Monica Niculescu şi Oksana Kalaşnikova s-au calificat în optimi, duminică, în proba de dublu de la turneul de categorie WTA 1000 de la Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niculescu şi Kalaşnikova au trecut în primul tur de cuplul Demi Schuurs / Luisa Stefani (Ţările de Jos/Brazilia), scor 2-6, 6-2, 10-6.

Monica Niculescu şi Oksana Kalaşnikova s-au calificat în optimi la dublu, la Miami

În optimi, ele vor juca în compania perechii învingătoare din meciul dintre Liudmila Kicenok/Jelena Ostapenko (Ucraina/Letonia) şi Sofia Kenin/Bethanie Mattek-Sands (SUA), informează news.ro.

Accederea în optimi la dublu la Miami este recompensată cu premii de 34.100 de dolari şi 120 de puncte WTA. Suma de bani se împarte, evident, egal între partenerele de la dublu. Astfel, Monica Niculescu şi-a asigurat deja un cec de 17.050 de dolari şi a obţinut 120 de puncte WTA.

În turneul de simplu de la Miami, Sorana Cîrstea şi Iga Swiatek au obţinut victorii. Aryna Sabalenka a fost eliminată.

Reclamă

Sorana Cîrstea a dat lovitura! A bătut palma cu un nume mare din tenis, pentru ca acesta să îi devină antrenor!

Sorana Cîrstea a dat lovitura! Jucătoarea română de tenis s-a înţeles cu un nume mare, pentru ca acesta să o pregătească după turneul de la Miami.

Este vorba despre Albert Costa, fost câştigător de Grand Slam, în 2002, la Roland Garros. Albert Costa a fost şi căpitanul echipei de Cupa Davis a Spaniei, între 2008 şi 2011. În perioada în care el a pregătit naţionala Spaniei, ibericii au cucerit de două ori Cupa Davis, în 2009 şi 2011.

La turneul de la Miami, Sorana Cîrstea colaborează cu Matt Daly, antrenorul lui Dennis Shapovalov, şi cu Brian Barker. Sorana Cîrstea a precizat că este doar o colaborare temporară cu cei doi.

Reclamă 4 / 0/3

„Este doar o colaborare pentru acest turneu. Pentru că sunt fără antrenor de tenis aici. Antrenorul lui Shapovalov ma ajută împreună cu Brian. E o colaborare zonală, ca să spun așa. Voi avea un antrenor pentru zgură și este Albert Costa. Voi începe cu Albert Costa imediat după ce termin aici la Miami”, a declarat Sorana Cîrstea pentru fanatik.ro.

Sorana Cîrstea, victorie categorică în turul doi de la Miami! A învins-o fără drept de apel pe Sloane Stephens

Sorana Cîrstea a obţinut o victorie categorică în turul doi de la Miami. Românca de pe locul 24 WTA nu i-a dat nicio şansă lui Sloane Stephens şi a învins-o cu scorul de 6-2, 6-1.

În turul al treilea de la Miami, Sorana Cîrstea se va duela cu Daria Kasatkina, a 10-a favorită a turneului din Florida.

Meciul Soranei Cîrstea a fost sâmbătă întrerupt de ploaie, la scorul de 5-2 pentru româncă. Partida s-a reluat duminică, iar „Sori” a mai cedat un singur game în duelul cu Sloane Stephens.

Sorana Cîrstea şi-a luat astfel revanşa în faţa lui Sloane Stephens, după ce americanca s-a impus în duelul din turul al doilea de la Indian Wells, din acest an, în două seturi, scor 6-0, 7-5.

Sorana Cîrstea şi Daria Kasatkina s-au mai întâlnit de trei ori, „Sori” pierzând de două ori. În acest an, cele două s-au duelat în sferturile turneului din Abu Dhabi, iar rusoaica s-a impus cu 6-2, 6-0.

Simona Halep avea o cotă mai bună decât a Soranei Cîrstea, înaintea turneului de la Miami

Simona Halep avea o cotă mai bună decât Sorana Cîrstea la câştigarea turneului de la Miami, înaintea startului competiţiei.

Reclamă

Simona Halep a fost considerată a cincea favorită la câştigarea trofeului de la Miami, ceea ce a reprezentat o surpriză din partea bookmakerilor, ţinând cont că „Simo” nu a mai jucat un meci oficial de la US Open 2022, înaintea participării la turneul din Florida. Chiar şi aşa, ea a avut o cotă de 3 ori mai mică decât a Soranei Cîrstea.

Simo a avut o cotă 25 la adjudecarea titlului, Iga Swiatek fiind principala favorită (2.55). Aryna Sabalenka avea o cotă de 7, Elena Rybakina (9) şi Coco Gauff fiind în faţa Simonei, la acest capitol. Sorana Cîrstea avea o cotă de 75 la ridicarea trofeului de la Miami.

Simona Halep a fost învinsă însă în primul tur de la Miami. Românca a cedat în trei seturi în duelul cu Paula Badosa.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și