Închide meniul

Motivul pentru care părinţii lui Jannik Sinner nu au venit la Melbourne pentru a vedea finala de la Australian Open 2024

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 ianuarie 2024, 14:32

Motivul pentru care părinţii lui Jannik Sinner nu au venit la Melbourne pentru a vedea finala de la Australian Open 2024

Motivul pentru care părinţii lui Jannik Sinner nu au venit la Melbourne

Jannik Sinner, la Australian Open 2024 - Profimedia Imedia

Motivul pentru care părinţii lui Jannik Sinner nu au venit la Melbourne pentru a vedea finala de la Australian Open 2024 a fost dezvăluit chiar de Darren Cahill, antrenorul campionului de la Antipozi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australianul susţine că părinţii italianului nu au ajuns în Australia, pentru fazele finale, din cauza superstiţiei, dar şi a drumului lung de parcurs din Italia.

Sinner a devenit câştigător de Grand Slam la 22 de ani, după o finală senzaţională cu Daniil Medvedev, pe care l-a învins în set decisiv după ce a fost condus cu 2-0 la seturi.

Motivul pentru care părinţii lui Jannik Sinner nu au venit la Melbourne pentru a vedea finala de la Australian Open 2024

„Ceea ce vedem la Jannik este că este incredibil de respectuos pe teren, fie față de arbitri, de băieții de mingi sau de arbitrii de linie, dar și în afara terenului cu șoferii, cu oamenii de la restaurant.

A fost crescut foarte bine. Are picioarele pe pământ. Părinții lui sunt exact ca el. Tatăl său are același zâmbet, el este bucătar. Vrem să vină cât mai des alături de noi, pentru că mâncăm foarte bine când este aici.

Reclamă

Sunt un pic trist că nu poate fi cu noi, dar este un drum lung de parcurs din Italia până în semifinale sau în finală și nu se știe niciodată cu adevărat ce se poate întâmpla. Cred că ei cred un pic în destin. Nu au vrut să ia avionul ca să strice totul, probabil e vorba de superstiție”, a spus Cahill, citat de eurosport.ro.

Darren Cahill, premiat la Australian Open 2024, după victoria lui Jannik Sinner

Darren Cahill a fost premiat la Australian Open 2024, alături de celălalt antrenor al echipei lui Jannik Sinner, Simone Vagnozzi, după victoria istorică a italianului, la primul Grand Slam al anului.

Cahill a demonstrat din nou că este unul dintre cei mai mari antrenori din istoria tenisului. El l-a ajutat pe italianul de 22 de ani să câştige primul său Grand Slam al carierei.

Reclamă 4 / 0/3

Cahill este unul dintre numele mari din lumea tenisului. Sinner este al patrulea jucător care se impune la un Grand Slam sub comanda australianului ajuns la 58 de ani.

Primul a fost Lleyton Hewitt, în 2001 la US Open, acesta fiind urmat de Andre Agassi (2003, Australian Open). După cum bine ştim, Simona Halep şi-a adjudecat primul ei Grand Slam alături de Darren (2018), iar acum a venit rândul lui Sinner să intre pe uriaşa listă.

Mai mult, Cahill în transforma pe Hewitt în cel mai tânăr număr unu mondial, dar şi pe Agassi în cel mai în vârstă lider mondial la acel moment (1 mai 2003).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și