Închide meniul

Nick Kyrgios, despre momentul în care a fost internat la psihiatrie: „Tata stătea pe pat şi plângea”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 iunie 2023, 15:03

Nick Kyrgios, despre momentul în care a fost internat la psihiatrie: „Tata stătea pe pat şi plângea

Nick Kyrgios a făcut mărturisiri cutremurătoare

Profimedia

Nick Kyrgios a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a fost internat la psihiatrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nick Kyrgios va dezvălui, într-un documentar Netfliix, că a fost internat într-un spital de psihiatrie după ce a pierdut la Wimbledon în 2019, iinformează The Australian, potrivit Reuters. Kyrgios a fost învins în 2019 de Rafael Nadal, în turul doi al turneului de la Wimbledon.

Nick Kyrgios, despre momentul în care a fost internat la psihiatrie

“Reflectam cu adevărat la varianta sinuciderii”, a spus Kyrgios într-un episod al documentarului Break Point. “Am pierdut la Wimbledon. M-am trezit şi tata stătea pe pat şi plângea. A fost un semnal de alarmă pentru mine.  Mi-am spus: ‘OK, nu pot continua astfel’. Am ajuns internat la psihiatrie la Londra, pentru a-mi rezolva problemele”, a adăugat el, conform news.ro.

Anul trecut, Nick Kyrgios a povestit într-un mesaj pe Instagram despre problemele de sănătate mintală pe care le-a avut.

Eu sunt mândru să spun că m-am transformat complet şi că privesc acum total diferit lucrurile. Vreau ca voi să vă puteţi atinge potenţialul maxim şi să zâmbiţi. Această viaţă este frumoasă”, a scris el atunci.

Reclamă

Novak Djokovic şi Nick Kyrgios, replici geniale

Novak Djokovic şi Nick Kyrgios au avut schimb de replici geniale! Sârbul s-a impus duminică la Roland Garros şi a cucerit al 23-lea titlu de Grand Slam al carierei.

Cu victoria de pe Philippe Chatrier, Nole l-a depăşit pe Rafael Nadal şi a devenit jucătorul cu cele mai multe turnee de Grand Slam câştigate în tenisul masculin.

După succesul lui Djokovic în faţa lui Ruud, Nick Kyrgios a ţinut să îl felicite pe cel care l-a învins în finala de la Wimbledon 2022. Australianul a postat o fotografie de la un antrenament cu sârbul pe zgură şi s-a ţinut de glume, spunând că sfaturile sale l-au ajutat să câştige al treilea titlu de pe zgura pariziană.

Reclamă 4 / 0/3

„Felicitări Novak Djokovic. De la sfaturile pe care mi le-ai cerut pe zgură, până la un nou titlu la Roland Garros. Sunt mândru de tine, prietene, şi voi fi mereu aici. Cu drag, antrenorul Kygs”, a scris australianul pe Instagram.

Răspunsul lui Djokovic nu a întârziat să apară: „La fel, frate. Dacă ai nevoie de sfaturi pe iarbă, sunt chiar aici”.

Novak Djokovic şi Nick Kyrgios s-au întâlnit până acum de trei ori, iar australianul conduce cu 2-1 întâlnirile directe. Kyrgios a câştigat duelurile de la Acapulco şi Indian Wells din 2017 fără să piardă set, dar nu a reuşit să se impună şi în finala de anul trecut de la Wimbledon, câştigată de Djokovic în patru seturi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și