Închide meniul

Novak Djokovic a spus tot! E pregătit să renunțe la turnee de Grand Slam: ”Da, acesta este prețul pe care sunt dispus să-l plătesc”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2022, 9:25

Novak Djokovic a spus tot! E pregătit să renunțe la turnee de Grand Slam: ”Da, acesta este prețul pe care sunt dispus să-l plătesc”

Novak Djokovic a spus tot

Getty Images

Novak Djokovic a câștigat 20 de titluri de Grand Slam în carieră, dar a fost depășit la Australian Open de Rafael Nadal. Dacă ar fi participat, cei doi aveau șansa de a se întâlni în semifinale și destinul putea fi altul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu am fost niciodată împotriva vaccinării, dar am susținut întotdeauna libertatea de a alege ceea ce introduci în propriul corp. Pentru că principiile de luare a deciziilor asupra corpului meu sunt mai importante decât orice titlu sau orice altceva. Încerc să fiu în armonie cu corpul meu cât de mult pot”, a mai spus Djokovic.

Novak Djokovic, detalii despre perioada de calvar trăită în Australia

Înscris şi el la turneul de la Dubai, care va avea loc între 21 şi 26 februarie, Djokovic se prezentase, nevaccinat, la începutul lunii ianuarie, la Melbourne, la Australian Open. El a fost în cele din urmă expulzat din Australia, epilog al unei lungi saga în jurul statutului său de vaccinare, după ce nu a reuşit să convingă justiţia acestei ţări să accepte apelul său împotriva anulării vizei sale de către guvern.

”Am fost foarte trist și dezamăgit de felul în care s-a terminat totul pentru mine în Australia. Nu a fost ușor. Cererea pentru scutirea medicală a fost făcută în mod anonim și a fost acceptată de două comisii independente australiene. Cu toate acestea, a existat o declarație de călătorie separată, care includea o eroare. Absolut, eroarea de declarare a vizei nu a fost făcută în mod deliberat.

Novak Djokovic: Am fost acceptat și confirmat de către Curtea Federală

Am fost acceptat și confirmat de către Curtea Federală și chiar de la Ministerul pentru Imigrări din Australia. Deci, de fapt, ceea ce oamenii probabil nu știu este că nu am fost expulzat din Australia pe motiv că nu am fost vaccinat, sau că am încălcat vreo regulă sau că am făcut o eroare în declarația mea de viză. Toate acestea au fost de fapt aprobate și validate de Curtea Federală a Australiei și de Ministrul Imigrării.

Reclamă

Motivul pentru care am fost expulzat din Australia a fost că ministrul Imigrării și-a folosit discreția pentru a-mi anula viza pe baza percepției sale că aș putea crea un sentiment contra vaccinării în țară, lucru cu care nu sunt complet de acord”, a încheiat Novak Djokovic.

Avertisment pentru Novak Djokovic de la Carlos Moya

Fostul mare jucător de tenis, Carlos Moya, îl avertizează pe Novak Djokovic, dar îl şi apără pe jucătorul sârb. Ibericul îi transmite acestuia că dacă nu se va vaccina anticovid îşi pune cariera în pericol. În acelaşi timp, Moya este convins că Novak nu este un antivaccinist.

Carlos Moya îi transmite un mesaj clar lui Novak Djokovic. „Nu cred că este antivaccinist, dar întotdeauna apără dreptul de a alege. Se află într-o situație foarte complicată în prezent. Nu cred că victoria lui Rafa îi schimbă perspectiva. Ceea ce este clar este că, dacă nu se vaccinează, va ieși din lupta pentru care muncește de atât de mult timp. Cred că este dificil pentru el, cariera îi este în pericol”, a explicat acesta, conform oncecero.es.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și