Închide meniul

Novak Djokovic are mari probleme la Melbourne! Sârbul este păzit de poliţie şi ar fi fost ameninţat cu detenţia + Imaginea postată de membrii staff-ului său

Dragoș Vasile Publicat: 5 ianuarie 2022, 21:07

Novak Djokovic are mari probleme la Melbourne! Sârbul este păzit de poliţie şi ar fi fost ameninţat cu detenţia + Imaginea postată de membrii staff-ului său

Scandal uriaş cu Novak Djokovic în prim plan

Profimedia

  • Novak Djokovic are mari probleme la Melbourne
  • Sârbul este păzit de poliţie şi ar fi fost ameninţat cu detenţia

Novak Djokovic are mari probleme la Melbourne

Sârbii de la Telegraf anunţă că Novak Djokovic se află în izolare, închis într-o cameră, şi este păzit de poliţie de ore bune. Autorităţile i-au luat telefonul, iar marele campion nu poate comunica cu apropiaţii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, jurnaliştii de la blic.rs au scris că Djokovic ar fi fost amenințat cu detenția de autorităţi.

„Situația este mai gravă decât se credea anterior, iar Novak se confruntă cu trei mari probleme. Novak are o justificare de la medicii sârbi conform căreia a avut Coronavirus în ultimele 6 luni, ceea ce ar însemna că nu trebuie să fie vaccinat pentru a intra în Australia și a juca la Australian Open.

Reclamă

Poliția de Frontieră din Australia are rezerve în legătură cu valabilitatea acelui document”, notează blic.rs.

În timp ce „Nole” este izolat, Goran Ivanisevic, unul dintre antrenorii săi, a publicat pe Instagram o fotografie din aeroport, unde îl aşteaptă pe sârb. Staff-ul său se află într-o încăpere separată.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial)

Citește și:

Novak Djokovic a anunţat că a primit o scutire medicală pentru a participa la Australian Open 2022

Novak Djokovic a anunţat, marţi, că a primit, pe baza unei scutiri medicale, permisiunea de a participa la Australian Open (17-30 ianuarie), competiţie la care este deţinătorul trofeului.

Reclamă 4 / 0/3

„La mulţi ani, tuturor! Vă doresc tuturor sănătate, iubire şi fericire în fiecare moment şi să simţiţi dragoste şi respect faţă de toate fiinţele de pe această planetă minunată. Am petrecut un timp fantastic cu cei dragi în pauza dintre sezoane şi astăzi mă îndrept spre Australia cu o excepţie medicală„, a scris el, pe Instagram, alături de o fotografie care îl arăta pe un aeroport.

Novak Djokovic a refuzat să spună dacă s-a vaccinat împotriva coronavirusului, ceea ce a ridicat semne de întrebare cu privire la participarea sa la Australian Open, turneu pe care l-a câştigat de nouă ori.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VIDEOParma – Spezia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt titulari! Sampdoria – Sudtirol 0-1 17:00 Helmut Duckadam nu crede că echipele din România se vor descurca în cupele europene: „Nu putem visa prea mult” 16:46 „Borussia Dortmund e interesată!” Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga 16:30 Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională 16:29 VIDEOLeeds – Blackburn 0-1 a fost în AntenaPLAY! Dezastru pentru gazde, care sperau la primul loc! West Brom – Sunderland (17:00) 15:37 L-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde! Van de Ven, ridiculizat în Newcastle – Tottenham 15:26 Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Are tot ce îi trebuie” 14:33 EXCLUSIVMirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru 14:19 Ladislau Boloni, reacţie genială după ce Metz a pus capăt seriei negative din Ligue 1! Cum a sărbătorit românul victoria 14:09 Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România: „Am obosit să mă rog de toată lumea!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Monte Carlo. Daniil Medvedev, OUT în optimi
ATP • 11 apr., 19:05
Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Monte Carlo. Daniil Medvedev, OUT în optimi
Novak Djokovic a anunţat obiectivul principal din 2024:
Tenis • 7 apr., 20:08
Novak Djokovic a anunţat obiectivul principal din 2024: „Acolo vreau să joc cel mai bun tenis”
Un nou record impresionant stabilit de Novak Djokovic
ATP • 7 apr., 12:14
Un nou record impresionant stabilit de Novak Djokovic! Nole l-a depăşit pe Roger Federer
Ivanisevic, după despărţirea de Novak Djokovic: "M-am săturat de el, el s-a săturat de mine"
ATP • 4 apr., 19:24
„Eram pregătit să mor pentru el!” Ivanisevic, după despărţirea de Novak Djokovic: „M-am săturat de el, el s-a săturat de mine”
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: "Te iubesc"
ATP • 27 mart., 11:25
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”