Închide meniul

Novak Djokovic, după calificarea în semifinalele de la Australian Open 2024: „Recunosc că m-am surprins pe mine însumi”

Dan Roșu Publicat: 23 ianuarie 2024, 13:38

Reclamă
Novak Djokovic, după calificarea în semifinalele de la Australian Open 2024: „Recunosc că m-am surprins pe mine însumi

Novak Djokovic, după calificarea în semifinalele de la Australian Open 2024

Novak Djokovic, la Australian Open 2024 - Profimedia Images

Novak Djokovic a vorbit după calificarea în semifinalele de la Australian Open 2024. Nole l-a învins pe Taylor Fritz (locul 12 ATP), cu 7-6 (7/3), 4-6, 6-2, 6-3, după trei ore şi 45 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic a ajuns pentru a 11-a oară în semifinalele primului turneu de Grand Slam al anului. Nole a fost surprins de modul în care a servit marţi (20 de aşi), dar şi de numărul de mingi de break ratate (15).

Novak Djokovic, după calificarea în semifinalele de la Australian Open 2024

„Ştiu că am avut atât de multe mingi de break în primele două seturi pe care nu le-am fructificat. Dar, până la urmă, am reuşit breakurile în seturile 3 şi 4 şi mi-am impus jocul, asta e cel mai important.

De la jumătatea setului 3, am început să servesc foarte bine. M-a surprins. Dar de asta ai nevoie într-o astfel de partidă, să reuşeşti multe puncte cu serviciul. Dar recunosc că m-am surprins pe mine însumi.

Au fost două prime seturi incredibile, cu o calitate impresionantă a tenisului din partea lui Taylor. M-a sufocat din spatele terenului. A fost foarte dificil să găsesc timingul perfect. A stat mult timp lângă mine, m-a împins la limită. Vreau să îl felicit pentru felul în care a jucat”, a spus Djokovic, care caută al 25-lea titlu de Grand Slam al carierei.

Reclamă

Novak Djokovic, despre adversarul din semifinale

Pentru un loc în finală, el îi va înfrunta pe învingătorul meciului dintre italianul Jannik Sinner şi rusul Andrei Rublev.

„Şi Sinner şi Rublev sunt într-o formă grozavă. Andrey a jucat grozav cu De Minaur, care joacă excepţional. Despre Sinner ce să spun? A avut un sezon 2023 remarcabil, în special pe final.

A câştigat Cupa Davis, m-a învins de două ori, e într-o formă teribilă, a progresat atât de mult. O să iau nişte pocorn, o să stau cu micuţii mei pentru a privi meciul dintre ei”, a mai spus Nole.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și