Închide meniul

Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Australian Open pentru a 11-a oară! Reacţia sârbului după victorie

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 23 ianuarie 2024, 11:51

Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Australian Open pentru a 11-a oară! Reacţia sârbului după victorie

Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Australian Open pentru a 11-a oară

Novak Djokovic, la finalul unui meci / Profimedia Images

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, locul 1 mondial, s-a calificat în semifinale la Australian Open pentru a 11-a oară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numărul 1 mondial, câştigător la Melbourne de 10 ori, l-a învins în sferturi pe americanul Taylor Fritz, favorit 12, scor 7-6 [3], 4-6, 6-2, 6-3.

Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Australian Open pentru a 11-a oară!

Meciul a durat  3 ore şi 48 de minute. Djokovic a ajuns pentru a 48-a oară în semifinale la un Grand Slam, relatează news.ro.

Pentru un loc în finală, el îi va înfrunta pe învingătorul meciului dintre italianul Jannik Sinner şi rusul Andrei Rublev.

O să fiu modest. Încrederea e importantă, dar va fi greu (n.r: să câştige din nou la Australian Open)”, a declarat Novak Djokovic pentru eurosport.ro după victoria cu Taylor Fritz.

Reclamă

Coco Gauff, pentru prima oară în semifinalele Australian Open

Coco Gauff s-a calificat pentru prima oară în semifinalele Australian Open, după ce a învins-o pe sportiva ucraineană Marta Kostiuk, locul 37 mondial în primul Grand Slam al anului.

Gauff, care a câştigat US Open în 2023, s-a impus cu scorul de 7-6 [6], 6-7 [3], 6-2, în 3 ore şi 9 minute.

În semifinale, ea va evolua cu învingătoarea partidei dintre belarusa Aryna Sabalenka, favorită 3, şi sportiva cehă Barbora Krejcikova, cap de serie 9.

Reclamă 4 / 0/3

În celelalte două sferturi ce se vor desfăşura miercuri, se vor întâlni Linda Noskova – Daiana Yastremska, respectiv Qinwen Zheng – Anna Kalinskaya.

Victoria Azarenka şi Elina Svitolina, OUT de la Australian Open 2024

Victoria Azarenka şi Elina Svitolina sunt OUT de la Australian Open 2024! Daiana Yastremska, locul 93 mondial şi venită din calificări, a acces, luni, în sferturile de finală de la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Yastremska a trecut în optimi de belarus Victoria Azarenka, locul 22 mondial şi cap de serie 18, scor 7-6 (8/6), 6-4, după un meci care a durat doup ore şi 7 minute.

Yastremska este prima jucătoare venită din calificări care ajunge în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam de la Emma Răducanu, la US Open 2021.

După ce în turul trei a trecut de liderul mondial Iga Swiatek, jucătoarea cehă de 19 ani Linda Noskova, locul 50 mondial, s-a calificat în sferturi, beneficiind de retragerea ucrainencei Elina Sviitolina, favorită 19, la scorul de 3-0 în primul set, după 23 de minute de joc. Svitolina a acuzat dureri la spate.

Yastremska şi Noskova, calificate pentru prima oară în această fază a competiţiei la un Grand Slam, vor fi adversare în sferturile de finală, una dintre ele fiind astfel o semifinalistă surpriză la Melbourne.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și