Închide meniul
VIDEO

Novak Djokovic și-a umilit fratele, în timpul finalei de la Adelaide: „Ieși afară!”. Scene uluitoare

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 ianuarie 2023, 14:30

Novak Djokovic și-a umilit fratele, în timpul finalei de la Adelaide: „Ieși afară!. Scene uluitoare

Novak Djokovic a câștigat turneul de la Adelaide

Novak Djokovic a câștigat turneul de la Adelaide / Profimedia

Novak Djokovic și-a umilit fratele, în timpul finalei de la Adelaide. Campionul sârb s-a enervat teribil în timpul meciului cu Sebastian Korda, pe care l-a câștigat în decisiv, scor 6-7 (8), 7-6 (3), 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nole a trăit la intensitate maximă finala din Australia, care a durat peste 3 ore.

Novak Djokovic și-a umilit fratele, în timpul finalei de la Adelaide: „Ieși afară!”

Fostul lider ATP și-a ieșit din minți la finalul primului set, pe care l-a cedat la tie-break, scor 6-7 (8). Novak Djokovic și-a vărsat nervii pe fratele său, Marko, și pe managerul Edoardo Artaldi, aflați în loja sa.

„Out! Ieși afară! Da, du-te afară!”, a strigat Djokovic către cei doi, în italiană. La scurt timp după aceea, Marko și Edoardo au părăsit arena.

Reclamă

Djokovic a continuat să fie iritat și în setul secund. Sârbul s-a calmat după câteva game-uri, iar fratele său a profitat de momentele bune de joc și a revenit în tribune.

Novak Djokovic și-a adjudecat setul secund la tie-break, scor 7-6 (3), și a trimis finala în decisiv. Nole s-a impus și în setul al treilea, scor 6-4, și și-a trecut în cont primul trofeu al anului.

Djokovic se pregătește acum pentru Australian Open 2023. Primul Grand Slam al anului se va desfășura în perioada 16-29 ianuarie.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Novak Djokovic despre scandalul din cauza căruia a fost interzis în Australia

Novak Djokovic (35 de ani) s-a întors în Australia, dar este urmărit de problemele din trecut. Ocupantul locului 5 ATP nu a uitat scandalul din cauza căruia expulzat. La începutul anului 2022 a trecut prin cele mai dificile momente din viaţa lui.

Djokovic, care a revenit în Australia la aproape un an după ce a fost expulzat pentru că nu este vaccinat împotriva coronavirusului, a declarat că îi rămâne întipărit în minte ce i s-a întâmplat, însă trebuie să depăşească momentul.

Nu se poate uita ce s-a întâmplat, este ceva ce rămâne întipărit în minte. Rămâne pentru restul vieţii. Este ceva ce nu am mai trăit şi sper să nu mai trăiesc aşa ceva, însă este o experienţă de viaţă valoroasă pentru mine. Însă trebuie să merg înainte şi revenirea mea în Australia arată ce simt eu pentru această ţară şi cum mă simt jucând aici”, a afirmat Djokovic, potrivit news.ro.

România are cinci reprezentanţi în calificările de la Australian Open

România are cinci reprezentanţi în calificările de la Australian Open. Sportivii care se luptă pentru un loc pe tabloul principal al primului Grand Slam al anului şi-au aflat adversarii.

România are deja calificate pe tabloul principal de la Australian Open cinci sportive. Este vorba de Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Patricia Ţig.

Pe tabloul masculin al calificărilor, România este reprezntată de Nicholas David Ionel. Sportivul de pe locul 229 ATP se va duela în primul tur cu Jurij Rodionov, iar dacă va învinge, va întâlni câtigătorul partidei Francesco Maestrelli (locul 200 ATP) – Adrian Andreev (locul 189 ATP).

La fete, Gabriela Ruse, Irina Bara, Alexandra Ignatik şi Gabriela Lee luptă pentru un loc pe tabloul principal de la Melbourne.

Reclamă

Gabriela Ruse (116 WTA) se va duela în primul tur cu Seone Mendez, sportivă din afara top 300. Ulterior, dacă va învinge, românca va întâlni câştigătoarea duelului Robin Anderson (locul 194 WTA) – Selena Janicijevic (locul 188 WTA).

Irina Bara (174 WTA) se va întâlni în primul tur al calificărilor cu Leolia Jeanjean, Alexandra Ignatik (177 WTA) cu Carole Monnet, în timp ce Gabriela Lee (200 WTA) se va duela cu Rebeka Masarova.

Australian Open 2023 se va desfăşura în perioada 16-29 ianuarie. Marea absentă de pe tabloul principal este Simona Halep, ocupanta locului 10 WTA. Românca ratează primul turneu de Grand Slam al anului, după ce a fost suspendată pentru dopaj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:27 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în finalul partidei! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și