Închide meniul

Novak Djokovic s-a întors în Australia, dar nu a uitat scandalul din cauza căruia expulzat: „Va rămâne pentru tot restul vieţii!”. Ce a declarat înainte de Australian Open 2023

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 decembrie 2022, 12:10

Novak Djokovic s-a întors în Australia, dar nu a uitat scandalul din cauza căruia expulzat: „Va rămâne pentru tot restul vieţii!. Ce a declarat înainte de Australian Open 2023

Novak Djokovic s-a întors în Australia, dar nu a uitat scandalul din cauza căruia expulzat

Novak Djokovic, în timpul unui meci / Profimediaimages

Novak Djokovic (35 de ani) s-a întors în Australia, dar este urmărit de problemele din trecut. Ocupantul locului 5 ATP nu a uitat scandalul din cauza căruia expulzat. La începutul acestui an a trecut prin cele mai dificile momente din viaţa lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic, care a revenit în Australia la aproape un an după ce a fost expulzat pentru că nu este vaccinat împotriva coronavirusului, a declarat că îi rămâne întipărit în minte ce i s-a întâmplat, însă trebuie să depăşească momentul.

Novak Djokovic s-a întors în Australia. Ce a spus despre scandalul din cauza căruia expulzat

Nu se poate uita ce s-a întâmplat, este ceva ce rămâne întipărit în minte. Rămâne pentru restul vieţii. Este ceva ce nu am mai trăit şi sper să nu mai trăiesc aşa ceva, însă este o experienţă de viaţă valoroasă pentru mine. Însă trebuie să merg înainte şi revenirea mea în Australia arată ce simt eu pentru această ţară şi cum mă simt jucând aici”, a afirmat Djokovic, potrivit news.ro.

De 9 ori a triumfat sârbul la Australian Open, ultima oară în 2021. Djokovic este nerăbdător să joace din nou în competiţia uriaşă.

Ce s-a întâmplat în urmă cu 12 luni nu a fost uşor de digerat o vreme, dar în acelaşi timp trebuia să trec peste. Vin cu emoţii pozitive şi abia aştept să joc. Este Grand Slam-ul meu preferat”, a mai spus Djokovic, care va participa la Adelaide International, iar apoi la Australian Open.

Reclamă

Novak Djokovic nu a putut participa la ediţia trecută a Australian Open pentru că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului. El a fost exclus din competiţie şi expulzat din Australia.

Din luna iulie, Australia nu le mai impune vizitatorilor străini să îşi declare statutul de vaccinare, iar în noiembrie interdicţia de acces în Australia în cazul lui Djokovic a fost ridicată.

Am mare încredere în publicul australian. Suntem un public bine educat, în special oamenii care vin la meciurile de tenis. Ei iubesc tenisul, adoră să vadă măreţie, să vadă meciuri foarte bune. Sunt încrezător că fanii vor reacţiona aşa cum sperăm şi că vor respecta asta”, a declarat directorul Australian Open, Craig Tiley.

Reclamă 4 / 0/3

Pe pagina de Twitter a Australian Open au apărut şi fotografii cu primul antrenament a lui Djokovici în Australia, înainte de Adelaide International.

Djokovic a făcut spectacol total la World Tennis League

Novak Djokovic a făcut spectacol total la World Tennis League, în competiţia care a fost în exclusivitate pe AntenaPLAY. Campionul sârb a fost ovaţionat de fanii prezenţi pe arena din Dubai. Djokovic a încântat în duelul cu austriacul Sebastian Ofner, jucător care se află pe locul 193 ATP.

În debutul meciului, Novak Djokovic a reuşit să revină fantastic în game-ul secund. Sârbul şi-a trecut în cont un break, deşi a fost condus de Sebastian Ofner cu 40-0. Imediat după ce şi-a adjudecat game-ul, Nole a început să danseze uşor pe teren, fapt care a fost pe placul publicului prezent pe arena din Dubai.

Novak Djokovic şi-a făcut încălzirea pentru Australian Open 2023, acolo unde plănuiește să egaleze recordul istoric de Grand Slam-uri câștigate (22), deținut momentan de Rafael Nadal. La Melbourne, Nole, unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a văzut tenisul, atacă al zecelea titlu de la Openul australian.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și