Închide meniul

Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham

Dan Roșu Publicat: 23 aprilie 2024, 8:13

Reclamă
Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham

Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus

Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus - Profimedia Images

Novak Djokovic a fost desemnat sportivul anului la gala Laureus. La cea de-a 25-a ediţie a Trofeelor Laureus, tenismanul sârb a primit premiul, în urma sezonului 2023, în care a câştigat al 24-lea Grand Slam, un record. El îi succede lui Lionel Messi, câştigătorul de anul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul englez Jude Bellingham, care evoluează la Real Madrid, a primit premiul World Player of the Year după debutul său excepţional pentru clubul madrilen la doar 20 de ani.

Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus 2024! Premiu special pentru Jude Bellingham

El tocmai s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor şi a câştigat fără îndoială titlul de campion al Spaniei pentru echipa sa, marcând golul victoriei în prelungirile El Clasico împotriva Barcelonei (3-2) de duminică.

La categoria feminină, spaniola Aitana Bonmati, campioană mondială şi câştigătoare a Balonului de Aur 2023, a fost aleasă sportiva anului. Echipa naţională a Spaniei, deţinătoarea Cupei Mondiale şi a Ligii Naţiunilor, a primit premiul pentru echipa anului.

În cele din urmă, gimnasta americană Simone Biles, care nu a fost prezentă, a primit trofeul Revenirea anului, în timp ce Rafael Nadal a fost premiat pentru fundaţia sa şi proiectele sale educaţionale din India şi Spania.

Reclamă

Lista completă a premiilor Laureus 2024

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și