Închide meniul

„O găselniţă odioasă” Medicul personal al Simonei Halep a răbufnit după decizia salvatoare de la TAS!

Bogdan Stănescu Publicat: 6 martie 2024, 11:07

Reclamă
„O găselniţă odioasă Medicul personal al Simonei Halep a răbufnit după decizia salvatoare de la TAS!

Medicul personal al Simonei Halep a răbufnit după decizia salvatoare de la TAS!

Simona Halep, în timpul unui meci al României / Profimedia Images

Medicul personal al Simonei Halep a răbufnit după decizia salvatoare de la TAS! Doctorul Dana Safta consideră că paşaportul biologic a fost „o găselniţă odioasă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

TAS a respins paşaportul biologic al Simonei Halep în decizia definitivă de la TAS. Tribunalul sportiv de la Lausanne a hotărât să îi reducă Simonei Halep suspendarea de la 4 ani la 9 luni. Românca se poate întoarce pe teren.

„O găselniţă odioasă” Medicul personal al Simonei Halep a răbufnit după decizia salvatoare de la TAS!

Am crezut tot timpul în nevinovăția Simonei. Am crezut tot timpul că ingerarea acelui supliment care s-a dovedit că, conținea roxadustat este sursa acestei contaminări.

Cine i-a oferit-o știm foarte bine. Aceste produse erau recomandate din interiorul academiei, coachul ei care a decis să le consume. Nu cred că a fost ceva cu intenție”, a declarat medicul personal al Simonei Halep, Dana Safta, la Sinteza Zilei de la Antena 3 CNN.

Nu cred că este singura care a luat, era un produs care se folosea în interiorul academiei. Lotul din care a luat s-a dovedit că era contaminat. Asta ține de producător. Sigur că era ceva în compoziție, fără discuție.

Reclamă

Rămân la ipoteza că a fost accidentală acea contaminare, nu cred că a fost în mod voit. Eu nu vreau să cred că este o mână criminală. Eu vreau să cred că există o superficialitate oriunde.

Nu mi-ar fi putut trece vreodată prin minte ca Simona să procedeze altfel decât modul acela corect în care ea a fost toată viața.

S-a lăsat cu încredere totală în echipa ei. Nu aș spune că a fost cu intenție, a fost o neglijență”, a mai declarat medicul Dana Safta pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Boris Becker, mesaj puternic pentru Simona Halep: „Aminteşte-ţi mereu cine ţi-a fost alături în momentele de disperare”

Boris Becker a avut un mesaj puternic pentru Simona Halep, după decizia TAS de a reduce suspendarea campioanei noastre de la 4 ani, la 9 luni. Simo poate reveni oricând în circuit după anunţul venit de la Lausanne.

Simona a postat un mesaj pentru fanii care i-au fost alături în cea mai grea perioadă a vieţii. Fostul elev al lui Ion Ţiriac nu s-a ferit de cuvinte atunci când a comentat pe postare.

„Aminteşte-ţi mereu cine ţi-a fost alături în momentele de disperare… ei vor fi armura ta strălucitoare în continuare! Abia aşteptăm să te vedem din nou pe teren”, a fost mesajul lui Becker.

Mai multe nume mari din sportul românesc, precum Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Gică Hagi sau Mihai Covaliu, şi-au arătat sprijinul pentru dubla câştigătoare de Grand Slam, care fusese iniţial suspendată 4 ani de ITIA.

Alize Cornet: „Bine ai revenit, Simona!”

Şi antrenorul Patrick Mouratoglou a scris că „Adevărul a învins”, în timp ce organizatorii de la Indian Wells au comentat „Ne vedem anul viitor”.

Pentru jucătoarea franceză Alize Cornet acesta este „Singurul rezultat posibil al acestui scandal. Bine ai revenit, Simona”.

Simona Halep a notat, într-un mesaj postat în social media, că decizia TAS de reducere a suspendării sale reprezintă un triumf “dulce-amărui” al adevărului, venit târziu, dar “extrem de satisfăcător”. Ea a menţionat, pe Instagram, că este nerăbdătoare să revină în circuitul WTA cu “un spirit revigorat”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni Vezi toate știrile
Citește și