Închide meniul

O nouă mare surpriză la Indian Wells. Aryna Sabalenka a fost eliminată în optimile de finală

Bogdan Stănescu Publicat: 13 martie 2024, 23:00 / Actualizat: 14 martie 2024, 9:25

Reclamă
O nouă mare surpriză la Indian Wells. Aryna Sabalenka a fost eliminată în optimile de finală

O nouă mare surpriză la Indian Wells. Aryna Sabalenka a fost eliminată în optimile de finală

Aryna Sabalenka / Profimedia Images

O nouă mare surpriză la Indian Wells. Aryna Sabalenka, numărul doi mondial, a fost eliminată miercuri în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belarusa a fost învinsă de americanca Emma Navarro, scor 6-3, 3-6, 6-2. Victoria este a doua pentru Navarro în faţa unei jucătoare de Top 10 şi prima în faţa unei jucătoare din Top 5.

O nouă mare surpriză la Indian Wells. Aryna Sabalenka a fost eliminată în optimile de finală

Americanca în vârstă de 22 de ani este acum în al patrulea sfert de finală al sezonului şi primul sfert de finală WTA 1000 din carieră. Ea o va înfrunta joi fie pe Maria Sakkari, cap de serie nr. 9, fie pe Diane Parry din Franţa, relatează news.ro.

Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells de italianul Luca Nardi, locul 123 mondial, ajuns pe tabloul principal ca lucky loser. A fost pentru prima dată când „Nole” pierde cu un jucător atât de slab cotat într-un turneu ATP Masters 1000 sau de Grand Slam. A fost un eşec fără precedent pentru sârbul de 26 de ani, în faţa unui lucky loser.

Novak Djokovic, numărul unu mondial, a fost eliminat în turul al treilea al turneului ATP Masters 1.000 de la Indian Wells (Statele Unite), fiind învins în trei seturi, 6-4, 3-6, 6-3, de italianul Luca Nardi, într-o partidă disputată luni seară.

Reclamă

Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells

Nardi (20 de ani), numărul 123 mondial, a produs astfel marea surpriză a competiţiei californiene, la care Djokovic a participat pentru prima oară din 2019. Italianul a devenit al patrulea jucător cel mai slab clasat care învinge un număr 1 mondial într-un Masters 1000, după Francisco Clavet (locul 178 împotriva lui Lleyton Hewitt), Thanasi Kokkinakis (locul 175 împotriva lui Roger Federer) şi Vasek Pospisil (locul 129 împotriva lui Andy Murray).

Am visat asta ieri”, a spus Nardi la microfonul stadionului, la finalul meciului, potrivit agerpres.ro. Italianul a fost învins în calificări de belgianul David Goffin, înainte de a accede direct în turul al doilea la Indian Wells, din postura de „lucky loser”, pentru a-l înlocui pe argentinianul Tomas Martin Etcheverry, care a declarat forfait.

Este un sentiment incredibil. Nici nu îmi puteam imagina că voi juca împotriva lui, iar acum l-am învins. Este un vis devenit realitate„, a precizat italianul, care va intra în Top 100 mondial după participarea la acest turneu.

Reclamă 4 / 0/3

Nardi l-a învins sâmbătă pe chinezul Zhizhen Zhang pentru a accede în turul al treilea, în care a evoluat fără complexe împotriva celui mai titrat jucător din tenisul profesionist, cu 24 de trofee de Mare Şlem în palmares.

Carlos Alcaraz și Jannik Sinner s-au calificat fără emoții în sferturi la Indian Wells. Cu cine se vor duela

Carlos Alcaraz și Jannik Sinner s-au calificat fără emoții în sferturi la Indian Wells (California), turneu dotat cu premii totale de 9.495.555 de dolari.

Alcaraz, numărul doi mondial, a trecut în optimi de maghiarul Fabian Marozsan, cu 6-3, 6-3, iar următorul său adversar va fi germanul Alexander Zverev, care a avut nevoie de trei seturi pentru a se impune în faţa australianului Alex De Minaur, 5-7, 6-2, 6-3.

Campionul olimpic are 5-3 în meciurile directe, ultimul încheindu-se cu victoria germanului, în ianuarie, în sferturi la Australian Open, 6-1, 6-3, 6-7 (2/7), 6-4, notează agerpres.ro.

Sinner, numărul trei mondial şi campionul en titre de la Melbourne, a dispus de americanul Ben Shelton cu 7-6 (7/4), 6-1, urmând să joace sferturi în contra cehului Jiri Lehecka, victorios cu 6-2, 6-4 în faţa grecului Stefanos Tsitsipas.

Alcaraz şi Sinner se vor întâlni în semifinale în California dacă obţin victorii în sferturi.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și