Închide meniul

Ora de start a meciului Simonei Halep de la Hong Kong

Dan Roșu Publicat: 27 octombrie 2024, 12:58

Reclamă
Ora de start a meciului Simonei Halep de la Hong Kong

Ora de start a meciului Simonei Halep de la Hong Kong

Simona Halep, în timpul unui antrenament - Profimedia Images

Organizatorii au anunţat ora de start a meciului Simonei Halep de la Hong Kong. Sportiva de 33 de ani de pe locul 869 mondial va evolua luni, 28 octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Simona Halep şi Yue Yuan, ocupanta numărului 44 WTA, se va disputa pe Terenul Central şi va debuta nu mai devreme de ora 12:00, ora României.

Ora de start a meciului Simonei Halep de la Hong Kong

Meciul va fi al treilea de pe terenul central, după alte două întâlniri de simplu. Partidele încep la ora 08.00. Aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două jucătoare.

Simona Halep revine la Hong Kong, la câteva săptămâni de la participarea la turneul WTA 125, acolo unde a reuşit să obţină prima victorie după aproape doi ani de zile. De data aceasta, românca va lua startul în cadrul unui turneu din categoria WTA 250.

În primul tur de la Hong Kong, Simona Halep o va întâlni pe Yue Yuan, locul 44 WTA şi a 6-a favorită a turneului care va avea loc în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie, potrivit wta.com. Aceasta va fi prima întâlnire directă între cele două jucătoare.

Reclamă
Reclamă

În cazul în care se va impune în faţa jucătoarei din China, Simona Halep va juca în turul secund împotriva câştigătoarei partidei dintre Nao Hibino şi Aliaksandra Sasnovich.

Refuzul de care s-a lovit Ion Ţiriac, în momentul în care a vrut să o ajute pe Simona Halep

După ce Simona Halep s-a recuperat şi a revenit în turneele WTA, Ion Ţiriac a oferit din nou declaraţii despre scandalul de dopaj în care a fost implicată românca. În presa din Franţa, miliardarul român a oferit un interviu, mărturisind că a încercat să o ajute pe „Simo” în urmă cu doi ani.

„Odată ce a fost testată pozitiv, a făcut o mare greșeală: ar fi trebuit să spună că pur și simplu a luat suplimentul pe care echipa i-l pregătise. În schimb, ea și-a protejat colaboratorii. Am încercat să o ajut, dar ea a spus: „Nimeni nu se atinge de echipa mea, eu sunt cel care a luat suplimentul. Doar că antrenorul ei (n.r. Patrick Mouratoglou), și-a asumat responsabilitatea pentru situație foarte târziu. Ok, produsul era prea vechi și nu puteai anticipa că ar conține substanța dopantă, dar nu e normal să îţi asumi vina într-un astfel de caz?”, a declarat Ion Ţiriac, conform welovetennis.fr.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și