Închide meniul

Participarea Simonei Halep la turneul de la Miami, sub semnul întrebării! Campioana noastră s-a accidentat și riscă să rateze și întâlnirea cu Polonia de la Billie Jean King Cup

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 martie 2022, 5:40

Participarea Simonei Halep la turneul de la Miami, sub semnul întrebării! Campioana noastră s-a accidentat și riscă să rateze și întâlnirea cu Polonia de la Billie Jean King Cup

Simona Halep s-a accidentat

Getty

Simona Halep, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 24, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (6), 6-4, de poloneza Iga Swiatek, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, în semifinalele turneului de la Indian Wells.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea română de 30 de ani s-a accidentat la coapsa stângă în setul secund şi participarea ei la următorul turneu, cel de la Miami, care începe săptămâna viitoare, dar şi la Billie Jean King Cup este sub semnul întrebării.

Participarea Simonei Halep la turneul de la Miami, sub semnul întrebării

Halep a făcut o enormă risipă de energie în primul set al meciului cu Iga Swiatek şi pierderea lui a fost un factor psihologic greu de suportat. În plus, în game-ul al treilea al setului secund, ea a suferit o accidentare la coapsa stângă, care poate avea urmări dramatice.

Fostul lider WTA s-a accidentat la coapsa stângă după ce s-a întins după o minge. Ea a cerut time-out medical în pauza ce a urmat şi a primit un bandaj la piciorul stâng.

Astfel, participarea la turneul de la Miami rămâne sub semnul întrebării. De asemenea, Simona Halep și Iga Swiatek ar trebui să se întâlnească din nou, la mijlocul lunii aprilie, în întâlnirea de Billie Jean king Cup Polonia – România, însă rămâne de văzut ce decizie va lua sportiva noastră.

Reclamă

Simona Halep, în lotul României pentru meciul cu Polonia de la Billie Jean King Cup

Simona Halep, locul 26 WTA, Elena Gabriela Ruse, locul 57 WTA, Irina-Camelia Begu, locul 72 WTA, şi Monica Niculescu, locul 46 WTA la dublu, fac parte din echipa României pentru întâlnirea cu Polonia din Calificările Billie Jean King Cup 2022, a anunţat, vineri, FR Tenis.

Din echipă lipseşte Jaquelin Cristian, locul 65 WTA, accidentată. De asemenea, nici Sorana Cîrstea, locul 27 WTA, nu se află printre sportivele convocate. Cîrstea s-a retras din echipa de FedCup de mai mult timp, dar noul căpitan nejucător Horia Tecău spera să o convingă să revină.

Meciul Polonia – România va avea loc în 15 şi 16 aprilie 2022, în deplasare, la Radomskie Centrum Sportu, din Radom, iar echipa câştigătoare va merge la Turneul Final 2022, printre cele mai bune 12 echipe din lume.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa învinsă va juca un baraj de rămânere în Grupa Mondială. Pentru Horia Tecău, fostul mare jucător de tenis al României, meciul cu Polonia reprezintă debutul său în postura de căpitan-nejucător al echipei României.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și