Închide meniul

Patrick Mouratoglou, anunț de ultimă oră: „Simona Halep m-a încurajat să caut o nouă colaborare!”

Cosmin Cioboată Publicat: 12 octombrie 2022, 17:40

Patrick Mouratoglou, anunț de ultimă oră: „Simona Halep m-a încurajat să caut o nouă colaborare!

Simona Halep l-a încurajat pe Patrick Mouratoglou să înceapă o nouă colaborare

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, în timpul unui antrenament / Profimedia

  • Patrick Mouratoglou, anunț de ultimă oră
  • „Simona Halep m-a încurajat să caut o nouă colaborare!”

Patrick Mouratoglou a făcut un anunț de ultimă oră. Antrenorul Simonei Halep a dezvăluit că va mai colabora cu un jucător din lumea tenisului. Francezul a anunțat începutul colaborării cu danezul Holger Rune, aflat pe locul 27 în clasamentul ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mouratoglou a explicat că a discutat cu Simona Halep, iar campioana noastră l-a încurajat să accepte o nouă colaborare, mai ales că ea va lipsi de pe teren până la finalul anului, după operația suferită la nas.

Patrick Mouratoglou, anunț de ultimă oră: „Simona Halep m-a încurajat să caut o nouă colaborare!”

Holger Rune este un jucător danez în vârstă de 19 ani, pe care Mouratoglou îl cunoaște de pe vremea când era junior.

Reclamă

„În timp ce Simona Halep se recuperează, m-a încurajat să caut o nouă colaborare. Astfel, azi sunt încântat să anunț că mă voi alătura oficial echipei lui Holger Rune. Sunt extrem de încântat să încep munca alături de Holger. Avem o conexiune specială creată încă din ziua în care ne-am cunoscut, când el avea numai 13 ani”, a anunțat Patrick Mouratoglou, pe contul de Twitter.

Reclamă

Rune are un singur titlu câștigat până acum, în carieră: la Bavarian Championship, în Germania, în luna aprilie. La turneele de Grand Slam, cel mai bun parcurs al danezului a fost sfertul de finală bifat la Ronald Garros, tot în acest an.

Ion Țiriac a dezvăluit de ce „a rupt” legătura cu Simona Halep

Recent, Ion Țiriac a dezvăluit de ce „a rupt” legătura cu Simona Halep. Fostul jucător de tenis a explicat că n-a mai vorbit cu dubla campioană de Grand Slam în ultimele 4 luni deoarece n-a mai stat în România.

Țiriac și-a petrecut ultimele luni în Africa, unde dezvoltă o grădiniță pentru copiii defavorizați.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă n-a mai discutat de ceva vreme cu Simona Halep, Ion Țiriac este la curent cu situația sportivei de 31 de ani. Recent, „Simo” a anunțat că nu va mai juca deloc în 2022, după ce s-a operat la nas. Între timp, Halep și-a anunțat prezența la un turneu demonstrativ, cu scop caritabil, în Africa de Sud.

Milardarul român a recunoscut că nu privește cu ochi buni decizia Simonei de a face o pauză atât de lungă de la tenis.

„Nu știu ce face, nu am văzut-o de 3-4 luni. Știu că s-a hotărât să nu mai joace anul ăsta. Nu îmi dau seama dacă e bine sau dacă e rău. Știe, e campioană de Wimbledon, și știe sigur ce trebuie să facă. Eu am treburile mele, sunt mai mult în Africa. Nu sunt cu programul și calendarul la zi cu ce se întâmplă aici”, a spus Ion Țiriac.

 

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:21 „Normal că îmi e teamă de retrogradare!” Eugen Trică, despre situația incredibilă în care a ajuns FCU Craiova 19:59 LIVE VIDEOFC Porto – Famalicao e ACUM în AntenaPLAY. Alex Dobre e rezervă la oaspeţi. Gil Vicente – Sporting a fost 0-4 19:54 Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic! 19:42 „Sunt cel mai suspendat antrenor!” Dorinel Munteanu a răbufnit după Voluntari – Oțelul 1-1. Ce a spus despre arbitraj 19:31 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul 19:17 VIDEOParma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B! 19:09 FC Voluntari – Oţelul Galaţi 1-1. Gălăţenii au obţinut remiza cu un gol marcat în minutul 90+4! 19:00 VIDEOWest Brom – Sunderland 0-1 şi Leeds – Blackburn 0-1 au fost în AntenaPLAY! Dezastru pentru Leeds, care spera la primul loc 18:57 U Cluj – Petrolul LIVE SCORE (21:30). „Șepcile roșii” atacă prima poziție din playout. Echipele probabile 18:26 VideoValentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei! Arbitrul nu a dictat nimic, deşi românului îi curgea sânge! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”
"Mai iei suplimente?" Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
WTA • 11:50
„Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update - 12 aprilie
Antena Sport Update • 12 apr., 17:31
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 aprilie
Ilie Năstase a anunţat de ce au apărut problemele fizice pentru Simona Halep
Tenis • 12 apr., 9:14
Ilie Năstase a anunţat de ce au apărut problemele fizice pentru Simona Halep. Simo s-a retras de la Oeiras Ladies Open
Ce se întâmplă cu poziția Simonei Halep din clasamentul WTA
Tenis • 11 apr., 23:10
Simona Halep s-a retras de la turneul din Portugalia! Anunţul făcut de fostul număr 1 WTA: „Nu vreau să grăbesc lucrurile”