Închide meniul

Simona Halep s-a răzgândit! Campioana noastră va mai juca la un turneu în acest an, după operația la nas: “Este o onoare!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 septembrie 2022, 15:24

Simona Halep s-a răzgândit! Campioana noastră va mai juca la un turneu în acest an, după operația la nas: “Este o onoare!”

Simona Halep, pe listele de la US Open

Simona Halep, fericită în timpul unui meci / Profimedia

Simona Halep s-a răzgândit! Campioana noastră anunțase că nu va mai participa la vreun turneu de tenis în acest an, după ce s-a operat la nas (rinoplastie). În cele din urmă, dubla campioană de Grand Slam și-a anunțat prezența la un turneu demonstrativ, din Africa de Sud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Simo” a traversat o perioadă dificilă în ultimele săptămâni, după ce a divorțat de Toni Iuruc și a suferit o intervenție chirurgicală la nas. Între timp, sportiva care marți a împlinit 31 de ani a început să se simtă bine și este pregătită să intre din nou pe teren.

Simona Halep s-a răzgândit! Campioana noastră va mai juca la un turneu în acest an, după operația la nas

Potrivit Spotmedia, Simona Halep va mai juca la un turneu în 2022. Este vorba despre o competiție demonstrativă din Africa de Sud, cu scop caritabil, care luptă împotriva violenței bazate pe gen.

Jucătoarea din România s-a declarat onorată să participe la un astfel de eveniment. La turneul din Africa de Sud și-a mai anunțat prezența legendara Martina Hingis, de 5 ori câștigătoare de Grand Slam.

„Ca jucătoare de tenis, am avut multe surse de inspirație și întotdeauna îmi doresc să ajung la un nivel înalt, așa că este o onoare să încurajez oamenii să facă acest lucru prin intermediul acestui eveniment, conștientizând în același timp problemele violenței bazate pe gen”, a spus Simona Halep, potrivit Spotmedia.

Reclamă

Turneul demonstrativ din Africa de Sud de va desfășura pe 3 și 4 decembrie, pe Wanderers Stadium din Johannesburg.

Cum arată Simona Halep, după ce s-a operat la nas

Simona Halep și noua ei versiune. Campioana noastră a apelat la rinoplastie în urmă cu două săptămâni, la numai câteva zile după ce a divorțat de Toni Iuruc. „Simo” a anunțat inițial că nu va mai juca deloc în 2022, ca urmare a intervenției chirurgicale suferite.

Între timp, Simona s-a recuperat în totalitate din punct de vedere estetic și a vrut să împărtășească momentul cu urmăritorii săi din mediul online.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a postat în urmă cu câteva zile primul selfie după ce a scăpat de bandajele de la nas. Sportiva din Constanța s-a pozat în fața oglinzii și a atașat fotografiei și un emoticon în formă de față zâmbitoare.

Simona Halep, primul selfie după ce s-a operat la nas
Simona Halep s-a operat la nas / Instagram Simona Halep

Simona Halep a primit un cadou spectaculos, de peste 60.000 de euro, de ziua ei. Campioana noastră a împlinit marți 31 de ani și a avut parte de o surpriză de lux: un super-bolid BMW Z4 cabrio cu pachet M, de care sportiva din Constanța a recunoscut că s-a îndrăgostit imediat.

Halep și-a prezentat noua mașină, făcută cadou de un sponsor, al cărei preț este de 65.000 de euro.

„M-am îndrăgostit”, a scris Simona Halep pe contul de Instagram, alături de două videoclipuri în care își conduce noua „bijuterie” din garaj.

Simona Halep a primit cadou un super-bolid / Instagram Simona Halep
Simona Halep a primit cadou un super-bolid / Instagram Simona Halep

Simona Halep se menține pe locul 9 în clasamentul WTA: „Obiectiv îndeplinit!”

Simona Halep se menţine pe locul 9 în clasamentul WTA. Simo are în cont 3025 de puncte. Următoarea româncă din clasament este Irina Begu, care se menţine pe 33, cu 1424 puncte.

Recent, „Simo” a vorbit despre momentele grele pe care le-a înfruntat și ce a convins-o să amâne retragerea din tenis

„Bună tuturor. Aș dori să vă informez despre situația mea actuală, să reflectați la ceea ce s-a întâmplat anul acesta. Așa cum am făcut-o întotdeauna, vreau să vă împărtășesc sentimentele mele.

Reclamă

După cum știți deja cu toții, pentru că am vorbit despre asta de multe ori, în februarie am fost foarte aproape să mă retrag din tenis pentru că nu credeam că am suficientă putere să revin în TOP 10. Treceam prin multe momente anxioase și m-am gândit că este timpul să mă opresc pentru că este nesănătos emoțional.

Apoi am avut noroc să descopăr Academia lui Patrick, unde am simțit atâta pasiune încât mi-a redat pasiunea pentru tenis. Datorită lui Patrick, încet-încet, am început să cred că încă mai pot juca un nivel bun de tenis. Am fost complet deschisă la tot ce mi-a spus să fac, cum ar trebui să o fac și cât de mult ar trebui să fac. Am făcut totul din plin.
Obiectivul meu a fost foarte clar: mi-am dat un an să revin în TOP 10. Obiectiv îndeplinit”, a scris, recent, Simona Halep.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și