Închide meniul

Patrick Mouratoglu a luat o decizie drastică. Antrenorul Simonei Halep nu se va mai ocupa de pregătirea lui Holger Rune

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 aprilie 2023, 21:03

Patrick Mouratoglu a luat o decizie drastică. Antrenorul Simonei Halep nu se va mai ocupa de pregătirea lui Holger Rune

Patrick Mouratoglu a luat o decizie drastică

Patrick Mouratoglu nu va mai colabora cu Holger Rune

Patrick Mouratoglou a luat o decizie drastică. Francezul a anunţat că nu va mai fi co-antrenorul lui Holger Rune (19 ani, locul 8 ATP), după şase luni de colaborare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu am nicio îndoială: viitorul tău va fi luminos şi îţi va păstra lucruri fantastice. Voi rămâne cel mai mare fan al tău şi voi fi cu ochii pe tine”, a scris Mouratoglou pe Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by THE COACH (@patrickmouratoglou)

Patrick Mouratoglu a luat o decizie drastică. A renunţat la colaborarea cu Holger Rune

Mouratoglou, care l-a primit pe Rune în academia sa, a fost coantrenor timp de şase luni cu mama danezului şi cu antrenorul său istoric Lars Christensen, anunţă news.ro.

Reclamă

În ciuda acestei retrageri, Mouratoglou ar urma să-şi păstreze rolul de consilier. „Am avut ocazia să-l avem pe Patrick alături de noi pentru o perioadă limitată şi am avut şase luni instructive şi distractive”, a subliniat Holger Rune într-o declaraţie pentru presa daneză.

Vom profita de ceea ce am învăţat pentru a aborda sezonul pe zgură, unde ne aşteaptă trei Masters 1000 şi un Grand Slam. Academia Mouratoglou şi Patrick fac parte din organizaţia noastră, aşa cum fac de când aveam 13 ani„, a mai spus acesta.

De la înfrângerea împotriva lui Andrei Rublev în optimile de finală de la Australian Open, Holger Rune (locul 8 ATP), care nu are nicio victorie asupra unui membru din top 20 în acest sezon, a avut un parcus mai puţin excepţional, fiind învins în turul trei la Indian Wells şi în optimi la Miami Open.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de Rune, Mouratoglou a lucrat cu Simona Halep, care a avut sezonul 2022 încheiat în septembrie anul trecut din cauza unei operaţii la nas. O lună mai târziu, româca a fost suspendată pentru că a fost testată pozitiv la o substanţă interzisă la ultimul US Open. Durata suspendării nu este cunoscută şi nu a mai jucat de atunci.

Fostul antrenor al Simonei Halep, detalii surprinzătoare din procesul de dopaj

Firicel Tomai, fostul antrenor al Simonei Halep, a oferit detalii surprinzătoare din procesul de dopaj în care este implicată fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros. „Simo” a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului încă din luna octombrie, după un test pozitiv la Roxadustat.

Firicel Tomai, cel care a colaborat cu Simona Halep între 2009 şi 2013, a venit cu precizări uluitoare. Mai multe probe oferite de jucătoarea din România ar fi fost refuzate.

Simona se luptă cu două amânări, procesul trebuia să aibă loc de două ori până acum, dar a fost amânat din diverse motive. Au fost trimise eșantioane fizice, medicamentele sau bidonul, și din câte știu au fost refuzate, s-a cerut o expertiză la laborator.

Este ciudat că se fac aceste amânări, este în detrimentul Simonei. Dar ea are vârsta și calitățile necesare încât să mai poată juca tenis 3-4 ani”, a declarat Firicel Tomai la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și