Închide meniul

Performanţă uriaşă pentru Holger Rune şi Patrick Mouratoglou! Triumf la Paris, după victorii cu Novak Djokovic şi Carlos Alcaraz

Dan Roșu Publicat: 6 noiembrie 2022, 19:44

Reclamă
Performanţă uriaşă pentru Holger Rune şi Patrick Mouratoglou! Triumf la Paris, după victorii cu Novak Djokovic şi Carlos Alcaraz

Performanţă uriaşă pentru Holger Rune şi Patrick Mouratoglou!

Performanţă uriaşă pentru Holger Rune şi Patrick Mouratoglou / Twitter Paris Masters

Performanţă uriaşă pentru Holger Rune şi Patrick Mouratoglou! Danezul s-a impus duminică în finala turneului de tenis de la Paris, învingându-l pe sârbul Novak Djokovic în trei seturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lui Holger Rune (19 ani, nr 18 ATP) i-au trebuit două ore, 33 de minute pentru a-l înfrânge în finala de la Rolex Paris Masters pe Novak Djokovic (35 de ani, nr 7 ATP). Noul elev al lui Mouratoglou s-a impus în trei seturi, 3-6, 6-3, 7-5.

Performanţă uriaşă pentru Holger Rune şi Patrick Mouratoglou!

De notat e faptul că pe traseul său spre trofeul de la Paris, Rune l-a învins şi pe Carlos Alcaraz, în faza sfertuilor, cu 6-3, 7-6.

Pentru jucătorul de 19 ani, acesta este primul titlu Masters din carieră. De partea cealaltă, Novak Djokovic se impusese doar la Paris de şase ori.

A fost al treilea titlu ATP cucerit de Holger Rune în anul 2022, după cele de la Stockholm şi Munchen.

Reclamă
Reclamă

Patrick Mouratoglou, o nouă intervenție în scandalul de dopaj al Simonei Halep

Patrick Mouratoglou a avut o nouă intervenție în scandalul de dopaj al româncei Simona Halep. Antrenorul de tenis francez a anunțat că o susține 100% pe sportiva noastră.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis după ce a fost depistată cu Roxadustat. „Simo” este în așteptarea pedepsei oficiale. Ar putea primi o suspendare de până la patru ani.

Mouratoglou a dezvăluit că Simona e foarte afectată de situația din ultimele săptămâni și că va face tot posibilul să treacă mai ușor peste scandalul de dopaj.

Reclamă

”Am vești de la Simona în fiecare zi, vorbesc cu ea în fiecare zi. Sunt alături de ea în această perioadă grea, de fapt, nici n-am cuvinte să descriu cât de grea este”, a spus Patrick Mouratoglou, conform tennisactu.net.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:12

Premiera maraton a noului sezon Asia Express este Duminică de la 20:00 si Luni – Joi de la 20:30 pe Antena 1 și în AntenaPLAY

10:04

Întăriri pentru Marius Șumudică la Rapid! Anunțul făcut de Viorel Moldovan: „Acolo e cea mai mare problemă!”

9:57

Iga Swiatek, în optimile US Open 2024. A anunţat cum se relaxează la New York

9:46

Sol Bamba a murit la 39 de ani! „Fiecare şedinţă de chimioterapie reprezintă următorul meci”

9:20

LIVE VIDEOCursa din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei e ACUM, în AntenaPLAY

9:10

VIDEOAlbion Rrahmani, debut de senzație la Sparta Praga! Gol și pasă de gol la primul meci în campionatul Cehiei

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 4 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 6 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice
Citește și