Închide meniul

Patrick Mouratoglou, o nouă intervenție în scandalul de dopaj al Simonei Halep: „Vorbesc cu ea în fiecare zi!”

Alexandru Ivan Publicat: 4 noiembrie 2022, 22:37

Patrick Mouratoglou, o nouă intervenție în scandalul de dopaj al Simonei Halep: „Vorbesc cu ea în fiecare zi!

Patrick Mouratoglou, reacţie în miez de noapte. A răbufnit după ce Simona Halep a fost acuzată în al doilea caz de doping

Simona Halep şi antrenorul ei, Patrick Mouratoglou / Profimediaiamges

  • Patrick Mouratoglou, o nouă intervenție în scandalul de dopaj al Simonei Halep
  • Ce a spus antrenorul româncei

Patrick Mouratoglou a avut o nouă intervenție în scandalul de dopaj al româncei Simona Halep. Antrenorul de tenis francez a anunțat că o susține 100% pe sportiva noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis după ce a fost depistată cu Roxadustat. „Simo” este în așteptarea pedepsei oficiale. Ar putea primi o suspendare de până la patru ani.

Patrick Mouratoglou, o nouă intervenție după ce Simona Halep a fost acuzată de dopaj

Mouratoglou a dezvăluit că Simona e foarte afectată de situația din ultimele săptămâni și că va face tot posibilul să treacă mai ușor peste scandalul de dopaj.

Reclamă

”Am vești de la Simona în fiecare zi, vorbesc cu ea în fiecare zi. Sunt alături de ea în această perioadă grea, de fapt, nici n-am cuvinte să descriu cât de grea este”, a spus Patrick Mouratoglou, conform tennisactu.net.

Directorul WTA, susţinere totală pentru Simona Halep

Directorul WTA şi-a exprimat susţinerea totală pentru Simona Halep, după ce românca a fost suspendată provizoriu pentru dopaj. Steve Simon este convins că fostul lider mondial nu ar fi luat în mod intenţionat substanţe interzise.

Reclamă

Steve Simon este sigur că Simona Halep nu a încălcat regulamentul, şi nu a consumat în mod intenţionat Roxadustat. Directorul WTA i-a oferit credit total româncei, pentru care susţine că are o „simpatie”, şi speră ca adevărul să iasă la iveală.

„Cred că nu a făcut nimic intenționat. Nu i-aș chestiona niciodata integritatea Simonei Halep. Acestea fiind spuse, cred însă cu tărie în programul nostru anti-doping și cred că este unul bun. Jucătoarele îl aprobă, de asemenea. Dacă o întrebați pe Simona, la rândul ei, îl susține.

Sunt foarte încrezător că, pe măsură ce avansăm în proces, adevărul va ieși la iveală și vom lucra cu el corespunzător. Dar am multă simpatie pentru Simona, pentru că nu i-aș pune la îndoială niciodată integritatea”, a declarat Steve Simone, directorul WTA, pentru Tennis Majors.

Reclamă 4 / 0/3

Variantă şoc pentru Simona Halep în scandalul de dopaj

Cristian Jura, cel care este arbitru în cadrul Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a dezvăluit că Simona Halep este în faţa unui proces de durată. Campioana noastră a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, Roxadustat.

„Alte probe nu vor mai fi recoltate, sunt doar proba A și B care au fost analizate deja, deci din acest punct nu o să se mai întâmple nimic. Avem doar buletinele de analiză și suntem doar în etapa procedurală de mers în fața unui tribunal și de a încerca să-ți dovedești nevinovăția.

Nu vom avea un verdict mai devreme de un an și asta doar dacă sportiva va cere o procedură rapidă de contestare (expedite arbitration) a rezultatului WADA.

Știți cum este și cu procedura asta, sportivul o cere și trebuie văzut dacă se aprobă sau nu. În perioada asta poate juca doar la turnee demonstrative, dar atât.

Sunt mai multe interdicții cu privire la ce poate să facă sau ce nu poate să facă, dar în principal nu poate juca meciuri oficiale și asta este el mai important„, a declarat Cristian Jura pentru sptfm.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”