Închide meniul

Prima reacție a lui Ashleigh Barty după ce a câștigat Australian Open 2022. ”E un vis devenit realitate pentru mine”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2022, 12:44

Prima reacție a lui Ashleigh Barty după ce a câștigat Australian Open 2022. ”E un vis devenit realitate pentru mine”

Prima reacție a lui Ashleigh Barty după ce a câștigat Australian Open 2022

Getty Images

Barty a avut o primă reacție după ce a câștigat al treilea turneu de Grand Slam al carierei. Ash s-a mai impus în carieră la Roland Garros (2019) și la Wimbledon (2021).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția lui Ashleigh Barty după ce a câștigat Australian Open 2022

”Vă mulțumesc! Felicitări, Danielle, pentru cele două săptămâni, ai intrat în top 10 și sunt sigură că vei avea rezultate și în viitor. Le mulțumesc tuturor care au fost implicați în organizarea turneului, nu a fost ușor pentru ei. A fost o experiență extraordinară pentru mine. Le mulțumesc arbitrilor, copiilor de mingi și tuturor care ne fac misiunea ușoară.

Pentru echipa mea, am mai spus-o de multe ori, sunteți cei mai buni. Sunt aici părinții mei și surorile mele. Sunt norocoasă că v-am avut în lojă. Vă iubesc pe toți din echipa mea, sunteți cei mai buni și vă mulțumesc.

Cea mai importantă parte e că am împărtășit acest succes cu voi, cei din tribune. Voi m-ați ajutat să fiu relaxată și să joc cel mai bun tenis al meu. Vă mulțumesc pentru iubirea acordată în cele două săptămâni. E un vis devenit realitate pentru mine. Vă mulțumesc și ne vedem la anul!”, a spus Barty, la ceremonia de premiere.

Ashleigh Barty a câștigat Australian Open 2022

Ashleigh Barty, locul I WTA, a învins-o pe Danielle Collins din SUA, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 27, scor 6-3, 7-6 (7/2) şi a câştigat în premieră turneul de grand slam Australian Open.

Reclamă

Barty s-a impus după un meci care a durat o oră şi 27 de minute. Ea nu a pierdut niciun set la Australian Open şi devine prima sportivă din Australia care câştigă acest grand slam din 1978, de la Christine O’Neill.

Câştigătoarea trofeului va primi un premiu de 2,875 de milioane de dolari australieni (1,82 de milioane de euro) şi 2.000 de puncte WTA. Învinsa va încasa un premiu de 1,575 de milioane de dolari australieni (996.500 de euro) şi 1.300 de puncte WTA.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și