Închide meniul

Probleme medicale pentru Sorana Cîrstea! Medicii i-au luat tensiunea în primul set al semifinalei cu Dayana Yastremska

Dragoș Vasile Publicat: 5 martie 2022, 19:19

Probleme medicale pentru Sorana Cîrstea! Medicii i-au luat tensiunea în primul set al semifinalei cu Dayana Yastremska

Probleme medicale pentru Sorana Cîrstea

Captură Digi Sport 3

  • Probleme medicale pentru Sorana Cîrstea
  • Medicii i-au luat tensiunea în primul set al semifinalei cu Dayana Yastremska

Probleme medicale pentru Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a avut probleme medicale în primul set al meciului cu Dayana Yastremska. Sori a cerut intervenția medicilor turneului, care i-au luat tensiunea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul s-a întțmplat când sportiva din România conducea cu 5-4. La scurt timp, medicii i-au dat Soranei permisiunea de a continua.

Sorana Cîrstea (30 WTA) le-a învins până acum, la turneul din Franța, pe Mariam Bolkvadze (156 WTA), Stefanie Voegele (144 WTA) și Anna Bondar (79 WTA).

Reclamă

Jucătoarea noastră nu a pierdut vreun set până acum luptă pentru calificarea în penultimul act, cu Dayana Yastremska, clasată pe locul 140 în ierarhia WTA.

Sorana Cîrstea – Dayana Yastremska | Sori o poate depăşi pe Simona Halep în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea a fost extrem de fericită după ce a obţinut calificarea în semifinalele turneului de la Lyon. „Sori” se aşteaptă la un spectacol total în partida cu Dayana Yastremska, din semifinale.

Reclamă

În cazul unei victorii, Sorana Cîrstea o va depăşi în clasamentul WTA pe Simona Halep. De luni, Sorana poate fi pe locul 26 WTA şi să devină cea mai bine clasată jucătoare din România. 

Sunt fericită cu modul în care am jucat. O știu pe Dayana, va fi un meci greu. Sunt onorată să fiu în semifinală aici. Mă aștept la un tenis spectaculos„, a spus Sorana Cîrstea, după victoria cu Anna Bondar.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14
apr.
0:10
Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine”
23:59 LIVE SCOREUcraina – România 2-2, în Billie Jean King Cup. Ana Bogdan şi Jacqueline Cristian, victorii fabuloase cu Svitolina şi Tsurenko! 23:55 Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă 23:47 Cum arată acum clasamentul în play-out! Luptă extrem de încinsă pentru evitarea retrogradării 23:30 Estoril – Braga 0-1, în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2! Gil Vicente – Sporting 0-4 23:30 U Cluj – Petrolul 1-2. „Lupii galbeni” au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve! 23:23 Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului 23:03 „Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj 22:51 VideoIon Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea” 22:13 VIDEOScene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto – Famalicao! Evanilson a lovit un adversar cu capul în gură! Ce a urmat Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mircea Rednic
Diverse • 11 apr., 17:05
FOTO
Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mircea Rednic! Apariţie alături de femeia care ar avea o relaţie cu fiul lui Ion Ţiriac
Sorana Cîrstea l-a descris în două cuvinte pe Alexandru Ion Ţiriac
Diverse • 8 apr., 12:28
FOTO
Sorana Cîrstea l-a descris în două cuvinte pe Alexandru Ion Ţiriac! Mesaj plin de emoţie pentru presupusul iubit
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA
Tenis • 8 apr., 11:52
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA. Sorana Cîrstea e pe 29
Sorana Cîrstea împlineşte 34 de ani şi a primit un mesaj savuros de la fiul lui Ion Ţiriac
Extra • 7 apr., 13:55
FOTO
Sorana Cîrstea împlineşte 34 de ani şi a primit un mesaj savuros de la fiul lui Ion Ţiriac, cu care ar fi într-o relaţie
Imagini provocatoare cu Sorana Cîrstea! Cum a fost surprinsă frumoasa tenismenă română la noi în ţară
Diverse • 1 apr., 16:53
FOTO
Imagini provocatoare cu Sorana Cîrstea! Cum a fost surprinsă frumoasa tenismenă română la noi în ţară, deşi s-a mutat în Dubai