Închide meniul

Reacţia virulentă a lui Gigi Becali în scandalul de dopaj: „Ce-i fac lui Halep?! Îi iau banii? Să fie sănătoşi cu substanţele lor!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 octombrie 2022, 14:12

Reacţia virulentă a lui Gigi Becali în scandalul de dopaj: „Ce-i fac lui Halep?! Îi iau banii? Să fie sănătoşi cu substanţele lor!

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după scandalul de dopaj

  • Reacţia virulentă a lui Gigi Becali în scandalul de dopaj
  • Simona Halep, suspendată provizoriu din tenis

Reacţia virulentă a lui Gigi Becali în scandalul de dopaj. Gigi Becali a avut o primă reacţie, după ce Simona Halep a fost găsită dopată. Patronul de la FCSB consideră că Simona Halep nu ar trebui să fie afectată de faptul că afost suspendată provizoriu din tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali spune că scandalul de dopaj uriaş nu o poate lăsa pe Simona Halep fătă trofeele câştigate. Cele mai de preţ sunt trofeele de Grand Slam câştigate la Roland Garros şi Wimbledon.

Reacţia virulentă a lui Gigi Becali în scandalul de dopaj

Ce-i fac? Îi iau titlurile? Îi iau banii? Nu îi iau banii, nu? Atunci, hai la revedere, dacă nu îi iau banii, să fie sănătoși cu substanțele lor, cu toți.

Reclamă

Ea a făcut milioane a făcut 30-40 de milioane. E o cantitate mică (ce s-a găsit la Simona Halep – n.r.). Nu mă bag în asta, că nu mă pricep. Cine se pricepe să se bage. Eu nu știu despre asta, așa că nu pot vorbi„, a spus Gigi Becali la antena3.ro.

Prima reacţie a lui Stere Halep în scandalul de dopaj

Prima reacţie a lui Stere Halep în scandalul de dopaj. Tatăl Simonei Halep a spus că fiica sa n-a luat niciodată vreo substanţă interzisă.

Reclamă

Vedem un lucru normal care se poate întâmpla la oricare. Specialiștii vor spune, nu putem să știm ce s-a întâmplat. Nu sunt specialist. Sunt convins că niciodată (nu a luat ceva – n.r.). Trebuie răbdare și Dumnezeu va scoate la lumină lucrul ăsta. Și noi suntem curați în suflet că Simona e curată, curată.

Nu a luat niciodată nicio niciodată vreo substanţă. Simona e unicată la așa ceva, nu ar fi apelat niciodată la așa ceva. Starea ei de spirit e bună, dacă în suflet e curată, n-are de ce să se teamă„, a spus Stere Halep.

Simona Halep, suspendată provizoriu din tenis, după ce a picat un test anti-doping

Substanța cu care a fost depistată Simona Halep este Roxadustat, un medicament anti-anemie. Simona Halep a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care a strecurat şi mici atacuri.

Reclamă 4 / 0/3

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”