Închide meniul

Reacţie dură după ce Jannik Sinner a fost găsit dopat, dar nu a fost suspendat: „Spune totul despre lumea în care trăim!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 august 2024, 9:46

Reclamă
Reacţie dură după ce Jannik Sinner a fost găsit dopat, dar nu a fost suspendat: „Spune totul despre lumea în care trăim!

Reacţie dură după ce Jannik Sinner a fost găsit dopat, dar nu a fost suspendat

Profimedia

Reacţie dură după ce Jannik Sinner a fost găsit dopat, dar nu a fost suspendat. Fostul număr 1 WTA, Jelena Jankovic, a avut o reacţie extrem de dură după ce s-a aflat că italianul a fost depistat dopat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul a fost depistat pozitiv de două ori primăvara aceasta cu o substanţă interzisă. Chiar liderul ATP a făcut aceste dezvăluiri după ce procesul s-a încheiat şi a reuşit să demonstreze că nu a fost vorba nici de intenţie, nici de neglijenţă.

Reacţie dură după ce Jannik Sinner a fost găsit dopat, dar nu a fost suspendat

Cu toate acestea, el a rămas fără premiul de 300.000 de dolari de la Indian Wells şi fără cele 400 de puncte ATP obţinute pentru că a ajuns până în semifinale.

„Faptul că Jannik nu a fost suspendat ca alți sportivi (în special o femeie) spune totul despre lumea în care trăim. Trebuie să ne gândim la Maria Sharapova și Simona Halep acum și prin ce au trecut ele. Simona a așteptat 2-3 ani să i se rezolve cazul„, a spus Jankovic.

Reclamă
Reclamă

Simona Halep nu s-a putut abţine după ce Jannik Sinner a scăpat de suspendare chiar şi cu două teste pozitive

Mai mulţi jucători din lumea tenisului au reacţionat deja după verdictul primit de Jannik Sinner. Poate una dintre cele mai aşteptate reacţii a fost cea a Simonei Halep, cea care a fost implicată într-un scandal uriaş de dopaj. Dubla câştigătoare de Grand Slam a postat un mesaj sugestiv pe contul său de Instagram legat de situaţia în care se află elevul lui Darren Cahill.

Ea a ales să publice un citat al poetului Nicolae Iorga, cu trimitere către cei de la ITIA: „Cine ţi-a făcut o nedreptate, nu rămâne cu o datorie faţă de tine, ci cu o pierdere faţă de el însuşi”.

Italianul nu a fost nici suspendat provizoriu, aşa cum s-a întâmplat cu Simona Halep. El a avut câştig de cauză în urma contestaţiei depuse, putând să joace în toată acestă perioadă, până la verdictul final. Mai mult, cazul de dopaj al lui Jannik Sinner a fost ţinut secret, spre deosebire de cazul în care a fost implicată Simona Halep.

Reclamă

Pe 21 octombrie 2022, ITIA a publicat pe site-ul oficial un comunicat prin care informa că Simona Halep a primit o suspendare provizorie, după ce a fost depistată pozitiv după două teste. Românca a fost suspendată provizoriu până pe 12 septembrie 2023, atunci când a venit verdictul ITIA, care dictat 4 ani de suspendare pentru dubla câştigătoare de Grand Slam.

Halep şi-a căutat însă dreptatea la TAS, acolo unde, pe 5 martie 2024, pedeapsa a fost redusă la 9 luni şi a putut reveni în circuitul WTA.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:50

FCU Craiova se apără după ce Corvinul Hunedoara a pierdut dreptul de promovare: „Nu ne împotrivim”. De ce a depus contestaţie

14:58

Surpriză de proporţii! Bănel Nicoliţă a semnat, la 39 de ani. Unde va evolua fostul campion de la FCSB

14:46

Corvinul Huneodara a reacţionat după decizia Comitetului Executiv al FRF: „Este o mare nedreptate”. Obiectivele anunţate

14:22

CFR Cluj – Pafos LIVE TEXT (20:30). Echipa lui Dan Petrescu luptă pentru calificarea în Conference League. Echipele probabile

13:45

Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: „E un singur obstacol”

13:37

Explicaţiile FRF după ce Corvinul Hunedoara a pierdut dreptul de promovare în Liga 1! Ce s-a întâmplat în Comitetul Executiv

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid
Citește și