Închide meniul

Novak Djokovic, la pământ după ce a fost forţat să se retragă de la Roland Garros: „Am jucat cu inima şi am dat totul!”

Viviana Moraru Publicat: 4 iunie 2024, 19:42

Reclamă
Novak Djokovic, la pământ după ce a fost forţat să se retragă de la Roland Garros: „Am jucat cu inima şi am dat totul!

Novak Djokovic, la pământ după ce a fost forţat să se retragă de la Roland Garros

Novak Djokovic, în timpul unui meci la Roland Garros/ Profimedia

Novak Djokovic a oferit prima reacţie, după ce a fost forţat să se retragă de la Roland Garros. Nole s-a declarat extrem de trist pentru faptul că nu şi-a mai putut continua parcursul la Grand Slam-ul de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a luat decizia de a se retrage de la Roland Garros, din cauza unei accidentări. Sârbul s-a confruntat cu probleme medicale încă de la meciul cu Francesco Cerundolo, din optimile turneului.

Novak Djokovic, la pământ după ce a fost forţat să se retragă de la Roland Garros

Novak Djokovic a transmis că a suferit o ruptură de menisc la genunchiul drept, acesta fiind motivul pentru care s-a retras de la Roland Garros. Nole le-a urat succes jucătorilor rămaşi în competiţie.

„Sunt foarte trist să anunț că a trebuit să mă retrag de la Roland Garros. Am jucat cu inima și am dat totul în meciul de ieri, dar, din păcate, din cauza unei rupturi de menisc de la genunchiul drept, echipa mea și cu mine am fost nevoiți să luăm o decizie dificilă, după o analiză atentă.

Le urez noroc jucătorilor care au rămas în competiție și mulțumesc sincer fanilor pentru toată dragostea și sprijinul continuu.

Reclamă
Reclamă 4

Cu dragoste și recunoștință, Novak Djokovic”, a transmis Novak Djokovic, pe contul oficial de Instagram.

Jannik Sinner, noul număr 1 ATP după retragerea lui Novak Djokovic de la Roland Garros

Jannik Sinner va fi noul număr 1 ATP după retragerea lui Novak Djokovic de la Roland Garros! Italianul a scris istorie în lumea tenisului, și va fi primul jucător în clasamentul mondial, după turneul din Franța.

Sârbul, deţinătorul titlului la Paris, trebuia să ajungă în finală pentru a avea o şansă de a rămâne pe tronul mondial, dar o accidentare la genunchi l-a obligat să se retragă înainte de sfertul de finală cu Casper Ruud, de miercuri, notează news.ro.

Reclamă

La vârsta de 22 de ani, Sinner va deveni primul italian numărul 1 mondial în tenis, indiferent de rezultatul obţinut la Roland Garros.

În ziua în care Djokovic s-a retras de la Roland Garros, Jannik Sinner l-a învins în sferturi pe Grigor Dimitrov, în 3 seturi (6-2, 6-4, 7-6). Italianul a ajuns pentru prima dată în semifinalele turneului din Franța.

De asemenea, Sinner a ajuns la victoria cu numărul 50, la turneele de Grand Slam. Italianul se va duela în semifinale, vineri, cu Tsitsipas sau Alcaraz.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și