Închide meniul

Româncele şi-au aflat primele adversare de la Roland Garros! Cu cine vor juca Cîrstea, Bogdan, Begu şi Cristian

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2024, 16:33

Reclamă
Româncele şi-au aflat primele adversare de la Roland Garros! Cu cine vor juca Cîrstea, Bogdan, Begu şi Cristian

Româncele şi-au aflat primele adversare de la Roland Garros

Sorana Cîrstea, la Dubai - Profimedia Images

Româncele şi-au aflat primele adversare de la Roland Garros. Sorana Cîrstea, Irina Begu, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian au aflat cu cine vor juca în primul tur al Grand Slam-ului de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep nu va participa la această ediţie a Roland Garros-ului. Fostul lider WTA nu a primit wild-card pentru turneul pe care l-a câştigat în 2018.

Româncele şi-au aflat primele adversare de la Roland Garros

Sorana Cîrstea, cea mai bine clasată româncă şi ocupanta locului 30 WTA, se va duela cu Anna Blinkova, jucătoarea de pe locul 45 WTA, în primul tur de la Roland Garros.

Ana Bogdan, românca de pe locul 63 WTA, va fi favorită în primul tur, în duelul cu Elas Jacquemot, beneficiara unui wild-card şi ocupanta locului 150 WTA.

De cealaltă parte, Irina Begu, cea care participă la Roland Garros datorită clasamentului său protejat, se va duela în primul tur cu o jucătoare venită din calificări sau un lucky loser.

Reclamă
Reclamă 4

Jaqueline Cristian a avut ghinion la tragerea la sorţi şi se va duela în primul tur cu Jelena Ostapenko, favorita numărul nouă a Grand Slam-ului de la Paris şi câştigătoarea turneului din 2017.

Pe tabloul principal de la Roland Garros se pot califica alte două românce, Gabriela Ruse şi Cristian Dinu, care sunt calificate în ultimul tur al calificărilor.

Sorana Cîrstea a uimit pe toată lumea şi a anunţat obiectivul în tenis, la 34 de ani

Sorana Cîrstea şi-a anunţat obiectivul setat pentru finalul carierei. Românca ajunsă la 34 de ani susţine că mai joacă doar pentru a obţine un titlul de Grand Slam. Cunoscută drept o jucătoare cu un potenţial uriaş, ea nu a trecut de sferturile de finală la Grand Slam-uri, performanţe reuşite în 2009 la Roland Garros şi în 2023 la US Open.

Reclamă

„Ai mereu acele obiective în minte. Vreau să fiu în top 20 dar, în momentul în care voi fi acolo, știu că voi dori să fiu în top 10. Întotdeauna vrei mai mult, clasamentul este doar o consecință zilnică a muncii.

Mi-ar plăcea să câștig un Grand Slam, încă sper să o fac, de aceea continui sa joc. Dacă îmi dai de ales, voi alege Wimbledon. Sunt foarte bună prietenă cu Angelique Kerber, așa că mi-ar plăcea să joc împotriva ei o finală la All England Club. Ea a câștigat deja Wimbledon, m-ar putea lăsa să câștig eu (n.r. râde).

Am avut rezultate bune, am învins jucătoare foarte bune, treaba este că toată lumea din față joacă bine, nivelul este mai bun în fiecare zi. Dar sunt mândră pentru că de-a lungul carierei am avut întotdeauna rezultate bune”, a spus Sorana Cîrstea, citată de Punto de Break.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:37

Polonia – Olanda LIVE TEXT (16:00). Lewandowski ratează debutul la EURO 2024. Echipele probabile

13:24

FotoGică Hagi şi Mircea Lucescu au plecat în Germania să îi susţină pe tricolori la EURO! Cele două legende au atras toate privirile

13:10

Conor McGregor a reacţionat după ce meciul cu Michael Chandler a fost amânat: „Îmi păstrez moralul ridicat”

12:30

Helmut Marko a pus la zid un pilot din Formula 1, după ultimele prestaţii: „Mă întreb dacă el chiar vrea să piloteze”

12:15

Denis Alibec, plin de încredere înainte de debutul României la EURO: „Aş vrea să ajungem în finală”! Mesaj pentru Edi Iordănescu

11:57

Toni Kroos a dezvăluit motivul din spatele retragerii din fotbal la 34 de ani: „Oamenii au spus că mai pot juca fără probleme”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și