Închide meniul

România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 aprilie 2024, 16:33

Reclamă
România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla

România - Japonia, în optimile Billie Jean King Cup

România sărbătoreşte calificarea la turneul final Billie Jean King Cup - Profimedia Images

România – Japonia este duelul din optimile de finală ale Billie Jean King Cup. Calificate în premieră la turneul final, tricolorele şi-au aflat adversara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa feminină de tenis a României va înfrunta Japonia în optimile de finală ale competiţiei Billie Jean King Cup, potrivit tragerii la sorţi efectuate marţi, la Londra.

România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup

Turneul final al competiţiei va avea loc în perioada 12-20 noiembrie, la Sevilla, iar România va participa în premieră.

Dacă va trece de Japonia (12-14 noiembrie), România va juca în sferturile de finală (15-17 noiembrie) cu Italia, care nu va evolua în primul tur.

Reclamă

Celălalt sfert de finală de pe partea noastră de tablou se va disputa între Cehia (intrată direct în această fază) şi învingătoarea dintre Spania şi Polonia.

Pe cealaltă parte de tabloul, în sferturi, Canada va înfrunta Germania sau Marea Britanie, iar Australia va juca împotriva Slovaciei sau a Statelor Unite, anunţă agerpres.ro.

Echipa României s-a calificat în premieră la turneul final al Billie Jean King Cup, după ce a învins Ucraina cu scorul de 3-2, pe 14 aprilie, la Fernandina Beach (Florida). În acelaşi weekend, Japonia a trecut de Kazahstan cu 3-1.

Reclamă 4 / 0/3

Japonia are patru reprezentante în top 200 WTA la simplu, pe Nao Hibino (85), Mai Hontama (118), Moyuka Uchijima (130) şi Naomi Osaka (197).

Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup

Sorana Cîrstea a urmărit performanţa tricolorelor care sunt calificate la turneul final şi susţine că Simona Halep poate fi oricând o variantă pentru echipa lui Horia Tecău.

Sorana a evoluat pentru echipa României în perioada 2006-2018 şi a adunat 19 partide ale ţării noastre. Ea a disputat 17 meciuri de simplu (11 victorii) şi 12 de dublu (5 victorii).

M-am bucurat foarte mult pentru fete şi am fost foarte mândră de ele. A fost ceva extraordinar cum au reuşit să câştige cu Ucraina. Mă bucur mult că suntem în grupa Mondială şi le urez mult succes.

Sper să facă o surpriză frumoasă. Cred că acest capitol este închis pentru mine. Poate până atunci Simona va reveni, plus că avem foarte multe fete bune care pot să joace şi eu zic că vor face o treabă foarte bună”, a spus Sorana, citată de fanatik.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
Vezi toate știrile
Citește și