Închide meniul

Rusia a invadat Ucraina | Maria Sharapova, desfiinţată în mediul online după războiul inițiat de Vladimir Putin: „Ar trebui să fii deportată!”. Ce a pățit fosta mare jucătoare rusoaică

Cosmin Cioboată Publicat: 28 februarie 2022, 9:59

Rusia a invadat Ucraina | Maria Sharapova, desfiinţată în mediul online după războiul inițiat de Vladimir Putin: „Ar trebui să fii deportată!. Ce a pățit fosta mare jucătoare rusoaică

Rusia a invadat Ucraina | Maria Sharapova, desfiinţată în mediul online

Getty Images

  • Rusia a invadat Ucraina
  • Maria Sharapova, desființată în mediul online

Rusia a invadat Ucraina, iar sportivii din toate colțurile lumii și-au exprimat solidaritatea față de poporul ucrainean care trece prin momente teribile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusia a invadat Ucraina | Maria Sharapova, desfiinţată în mediul online pentru lipsa ei de reacţie: „Ar trebui să fii deportată!”

Inclusiv marii sportivi ruși au reacționat prompt și au condamnat decizia lui Vladimir Putin. Andrey Rublev și Daniil Medvedev sunt doi dintre sportivii ruși care au avut mesaje de susținere pentru Ucraina.

În schimb, Maria Sharapova, o altă figură emblematică a tenisului din Rusia, a ales să rămână tăcută pe toate rețelele sociale. Decizia jucătoarei cu 5 titluri de Grand Slam a fost aspru criticată în mediul online.

Reclamă

Sharapova a primit mesaje extrem de dure, precum: „Să-ți fie rușine ca rusoaică!”, „Ar trebui să fii deportată și să te întorci în Rusia”, „Rușii ar trebui să-l oprească pe Putin”, „De ce nu protestezi față de războiul malefic al lui Putin?”.

Maria Sharapova locuieşte de la vârsta de 7 ani în Statele Unite. Rusoaica s-a retras din tenis în urmă cu 2 ani, după o carieră impresionantă în care a reuşit să câştige 5 titluri de Grand Slam: Australian Open (2008), Roland Garros (2012, 2014), Wimbledon (2004) şi US Open (2006).

Reclamă

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Momente unice! Sportivii ucraineni au refuzat să evolueze contra rușilor, la Campionatul Mondial de scrimă

Ucraina și Rusia trebuiau să se dueleze în proba masculină de floretă, însă lucrurile au luat o întorsătură drastică din cauza războiului generat de Vladimir Putin în țara vecină.

Totul s-a întâmplat în optimile de finală ale Campionatului Mondial de scrimă, desfășurat în aceste zile la Cairo.

În semn de protest pentru evenimentele cumplite din Ucraina, sportivii ucraineni au refuzat să evolueze contra rușilor. Potrivit sport.ua, decizia a fost luată chiar înainte de începerea probei, când cele două echipe se aflau deja pe planșă.

Reclamă 4 / 0/3

Apoi, sportivii din Ucraina au afișat în sală mai multe mesaje de susținere pentru poporul lor: „Opriți războiul!”, „Salvați Ucraina!”, „Stop, Rusia!”, Salvați Ucraina, salvați Europa!”.

În urma deciziei respective, naționala Ucrainei a fost eliminată de la Campionatul Mondial de scrimă, iar Rusia a avansat în runda următoare.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024