Închide meniul

Serena Williams, răspuns genial când a fost întrebată pentru ce vrea să fie ținută minte: ”Sunt recunoscătoare că sunt Serena”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 septembrie 2022, 13:01

Serena Williams, răspuns genial când a fost întrebată pentru ce vrea să fie ținută minte: ”Sunt recunoscătoare că sunt Serena”

Serena Williams, răspuns genial când a fost întrebată pentru ce vrea să fie ținută minte

Serena Williams, în ultimul meci al carierei / Profimedia Images

Serena Williams a oferit un răspuns genial când a fost întrebată pentru ce vrea să fie ținută minte la finalul unei cariere uriașe, care i-a adus 23 de titluri de Grand Slam, dar și peste 94 de milioane de dolari în conturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena e considerată de mulți cea mai bună jucătoare din istorie și a dovedit întotdeauna că este o mare luptătoare. ”Sunt recunoscătoare că sunt Serena”, a fost concluzia celei care se retrage la aproape 41 de ani.

Serena Williams, răspuns genial când a fost întrebată pentru ce vrea să fie ținută minte

”Sunt multe lucruri pentru care aș putea să fiu ținută minte. Faptul că am fost o luptătoare. Simt că am adus ceva tenisului. Pumnul strâns, intensitatea nebună la care am jucat, pasiunea cred că este un cuvânt foarte bun.

Faptul că am revenit după ce m-am prăbușit. Aș putea să mai zic, dar sunt foarte recunoscătoare că am avut acest moment, că sunt Serena”, a spus Williams, la conferința de presă după retragere.

Cifrele uriașe ale Serenei Williams

Serena Williams, în vârstă de 40 de ani, a câștigat 23 de titluri de Grand Slam – cele mai multe din era Open și doar cu unul mai puțin decât recordul all-time deținut de Margaret Court.

Reclamă

Serena și-a trecut în cont 73 de titluri la simplu, 23 la dublu, patru medalii de aur olimpice, 7 titluri la Australian Open, 7 la Wimbledon, 6 la US Open și 3 la Roland Garros. În total, ea a adunat 367 de victorii la turnee majore.

Williams a fost în opt perioade liderul WTA, în intervalul 2002-2017, adunând un total de 319 săptămâni, 186 dintre ele fiind consecutive.

Serena Williams şi-a încheiat cariera cu un bilanţ de 858 de meciuri câştigate şi 156 pierdute. A câştigat peste 94 de milioane de dolari în premii la turneele de tenis, mai mulţi bani decât orice altă sportivă din circuit.

Reclamă 4 / 0/3

În ceea ce priveşte titlurile din circuitul WTA, lider în clasamentul all-time este Martina Navratilova, cu 167, urmată de Chris Evert – 157, Steffi Graf – 107, Margaret Court – 92 şi pe cinci este Serena Wiliams, cu 73.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Octavian Popescu în primul minut! Băluţă a lovit bara 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și