Închide meniul

Serena Williams, răspuns genial când a fost întrebată pentru ce vrea să fie ținută minte: ”Sunt recunoscătoare că sunt Serena”

Dan Roșu Publicat: 3 septembrie 2022, 13:01

Reclamă
Serena Williams, răspuns genial când a fost întrebată pentru ce vrea să fie ținută minte: ”Sunt recunoscătoare că sunt Serena”

Serena Williams, răspuns genial când a fost întrebată pentru ce vrea să fie ținută minte

Serena Williams, în ultimul meci al carierei / Profimedia Images

Serena Williams a oferit un răspuns genial când a fost întrebată pentru ce vrea să fie ținută minte la finalul unei cariere uriașe, care i-a adus 23 de titluri de Grand Slam, dar și peste 94 de milioane de dolari în conturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena e considerată de mulți cea mai bună jucătoare din istorie și a dovedit întotdeauna că este o mare luptătoare. ”Sunt recunoscătoare că sunt Serena”, a fost concluzia celei care se retrage la aproape 41 de ani.

Serena Williams, răspuns genial când a fost întrebată pentru ce vrea să fie ținută minte

”Sunt multe lucruri pentru care aș putea să fiu ținută minte. Faptul că am fost o luptătoare. Simt că am adus ceva tenisului. Pumnul strâns, intensitatea nebună la care am jucat, pasiunea cred că este un cuvânt foarte bun.

Faptul că am revenit după ce m-am prăbușit. Aș putea să mai zic, dar sunt foarte recunoscătoare că am avut acest moment, că sunt Serena”, a spus Williams, la conferința de presă după retragere.

Cifrele uriașe ale Serenei Williams

Serena Williams, în vârstă de 40 de ani, a câștigat 23 de titluri de Grand Slam – cele mai multe din era Open și doar cu unul mai puțin decât recordul all-time deținut de Margaret Court.

Reclamă
Reclamă 4

Serena și-a trecut în cont 73 de titluri la simplu, 23 la dublu, patru medalii de aur olimpice, 7 titluri la Australian Open, 7 la Wimbledon, 6 la US Open și 3 la Roland Garros. În total, ea a adunat 367 de victorii la turnee majore.

Williams a fost în opt perioade liderul WTA, în intervalul 2002-2017, adunând un total de 319 săptămâni, 186 dintre ele fiind consecutive.

Serena Williams şi-a încheiat cariera cu un bilanţ de 858 de meciuri câştigate şi 156 pierdute. A câştigat peste 94 de milioane de dolari în premii la turneele de tenis, mai mulţi bani decât orice altă sportivă din circuit.

Reclamă

În ceea ce priveşte titlurile din circuitul WTA, lider în clasamentul all-time este Martina Navratilova, cu 167, urmată de Chris Evert – 157, Steffi Graf – 107, Margaret Court – 92 şi pe cinci este Serena Wiliams, cu 73.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:32

David Popovici, avertizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sper ca cei din staff-ul său să se ocupe de asta”

21:32

Novak Djokovic, mesaj ferm despre retragere înainte de startul la Jocurile Olimpice 2024! Nole, cu gândul doar la aur

21:31

Hermannstadt – Unirea Slobozia 1-1! Sibienii rămân fără victorie în acest sezon de Liga 1

21:08

Surprize uriaşe în echipa de start a FCSB-ului! Darius Olaru nu e nici măcar în lot la meciul cu Oţelul

20:59

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat: carnea e „prea crudă” şi lipsesc oulăle de pui

20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și