Închide meniul

Simona Halep a dat cărţile pe faţă: „Darren Cahill m-a părăsit pe mine, să fie clar!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 august 2022, 10:29

Simona Halep a dat cărţile pe faţă: „Darren Cahill m-a părăsit pe mine, să fie clar!

De ce crede Darren Cahill că Simona Halep este nevinovată

Simona Halep şi Darren Cahill / Profimedia

  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30
  • Simona Halep a dat cărţile pe faţă despre colaborarea cu Darren Cahill

Simona Halep a dat cărţile pe faţă despre colaborarea cu Darren Cahill. Totul s-a întâmplat după victoria în faţa Cristinei Bucșa de la Washington, când „Simo” a fost întrebată despre fostul ei antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darren Cahilla este omul care ajutat-o în mod decisiv pe Simona să obțină cele mai bune rezultate ale carierei. Ba mai mult, acesta a sfătuit-o pe „Simo” să meargă la academia lui Patrick Mouratoglou, care avea să devină noul ei antrenor.

Simona Halep a dat cărţile pe faţă despre colaborarea cu Darren Cahill

„În primul rând, Cahill m-a părăsit pe mine. Nu l-am părăsit eu. Nu-l voi compara pe Cahill cu Mouratoglou. Sunt foarte diferiți. Dar pot spune că să-l întâlnesc cu Patrick este cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla. Este uimitor și mă bucur foarte mult de această perioadă.

Reclamă

M-a făcut să iubesc tenisul din nou și să iubesc să muncesc, ceea ce nu s-a întâmplat înainte. Tot ce e în jurul meu ține de Mouratoglou și de academia lui. Echipa este 100% a lui. Am făcut această schimbare. Am început ceva nou și deja mă bucur foarte mult. Am avut încredere în el din prima secundă.

Nu știam nimic despre el, nu ne-am întâlnit și nu am vorbit înainte. Totul e nou, dar am avut încrdere în el din prima secundă și mă simt în siguranță”, a spus Simona Halep în faţa jurnaliştilor americani, după victoria cu Cristina Bucșa de la Washington.

Reclamă

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Cristina Bucșa de la Washington

Simona Halep – Cristina Bucșa 6-3, 7-5. Românca s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Washington. Simo a fost luată prin surprindere la interviul de la finalul partidei.

Simona Halep a revenit la turneul de la Washington după o pauză de cinci ani. Americanii au profitat din plin de prezența campioanei noastre. Simo a fost întrebată dacă cunoaște un restaurant românesc în oraș.

„Nu știu dacă există un restaurant românesc la Washington, voi să-mi spuneți!„, a fost reacția amuzată a Simonei Halep, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Halep a avut nevoie de puțin peste o oră ca să acceadă în turul secund la turneul de la Washington. Cristina Bucșa i-a propus probleme doar în finalul setului secund, când a recuperat trei game-uri consecutive.

„Mă bucur, atmosfera e frumoasă. M-am simțit binevenită. Vă mulțumesc! Mi-a luat puțin mai mult timp să mă acomodez, azi am avut ceva probleme, mă bucur că am închis meciul în două seturi. Câteodată mă concetrez pe jocul adversarei, altă dată pe jocul meu, discut cu antrenorul despre ce vreau să fac. Știu că nu există perfecțiunea, dar pun multă presiune pe mine. Astăzi am luat totul punct cu punct”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep vrea să cucerească America

Simona Halep a dezvăluit că are două obiective în aceast an. Pe primul, consideră că l-a atins, acela de a reveni în top 10 WTA, iar celălalt de a câștiga un nou turneu de Grand Slam.

”După Wimbledon aș fi fost top 10, obiectivul acela mi l-am îndeplinit. Câștigarea unui Grand Slam? Da, de aceea am început să lucrez cu Patrick. De aceea am făcut atâtea schimbări. Sper să se întâmple. Dacă nu, voi da tot ce am mai bun”, a anunțat Halep la plecarea spre America.

Halep este încântată de stilul pe care i l-a adus Patrick Moratoglu și spune că principalul său obiectiv este câștigarea US Open. Simona a venit la aeroport însoțită de soțul său, Toni Iuruc.

”Mă simt bine. Am sentimentul plăcut de la Wimbledon. M-am odihnit, m-am antrenat din greu. Nu știu cum o să fie, este un nou sezon, pe hard, așa că o să văd acolo.

Obiectivul principal este US Open. Da, este un obiectiv (n.r. – să câștige un Grand Slam pe hard) foarte mare. Nu știu dacă se va îndeplini, dar o să dau tot ce am mai bun, de fiecare dată când intru pe teren”, susține Halep.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep