Închide meniul

Simona Halep, a doua favorită la Roma! Ce cotă are campioana noastră să câștige turneul

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 mai 2022, 22:02

Simona Halep, a doua favorită la Roma! Ce cotă are campioana noastră să câștige turneul

Simona Halep pornește cu șansa a doua la turneul de la Roma

Simona Halep se află pe locul 21 în clasamentul WTA / Profimedia

Simona Halep, a doua favorită la Roma! Jucătoarea româncă va porni cu a doua șansă la turneul din Italia, din perioada 9-15 mai. Iga Swiatek este principala favorită la câștigarea trofeului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep se pregătește pentru debutul la turneul de la Roma. În primul meci, campioana noastră se va duela cu Alize Cornet, aflată pe locul 34 în ierarhia mondială.

Simona Halep, a doua favorită la Roma! Iga Swiatek, principala favorită la cucerirea trofeului

Halep este a doua favorită la cucerirea trofeului, în viziunea bookmaker-urilor. Casele de pariuri îi oferă o cotă de 7,50 jucătoarei din Constanța, aflată pe locul 21 în clasamentul WTA.

Polonez Iga Swiatek pornește cu prima șansă la Roma, cu o cotă de 2.75.

TOP 10. Cotele pentru câștigarea turneului de la Roma:

Reclamă

Iga Swiatek 2.75
Simona Halep 7.50
Paula Badosa 15.00
Ons Jabeur 15.00
Garbine Muguruza 15.00
Naomi Osaka 15.00
Aryna Sabalenka 15.00
Maria Sakkari 15.00
Anett Kontaveit 20.00
Belinda Bencic 25.00

Simona Halep se luptă cu Alize Cornet în primul meci de la Roma

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Roma. Aflată pe locul 21 WTA, „Simo” se va duela cu Alize Cornet (34 WTA) în manşa inaugurală de la Internazionali BNL d’Italia, turneu cu premii totale de 2.5 milioane de dolari.

Campioana nostră are amintiri neplăcute în faţa franţuzoaicei. Halep a câştigat o singură dată în cele 5 meciuri directe de până acum. Ultimul eşec l-a suferit chiar în acest an, în optimile de finală de la Australian Open, când a cedat cu 4-6, 6-3, 4-6.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep – Alize Cornet, în primul tur al turneului de la Roma. Singura victorie a fostului lider WTA cu Cornet datează din 2013, când românca s-a impus în minimum de seturi la la Sofia.

Campioană în 2020 în capitala Italiei şi finalistă în 2017 şi 2018, Halep va avea viaţă grea la această ediţie. Dacă o va elimina pe Cornet, o va întâlni în turul doi pe americanca Danielle Collins, cap de serie numărul 7. Apoi ar putea da peste Belinda Bencic sau Amanda Anisimova. Pe aceeaşi parte de tablou este şi liderul clasamentului general, Iga Swiatek.

Halep a făcut primul antrenament la Roma, al doilea turneu la care va participa alături de Patrick Mouratoglou. Antrenorul campioanei noastre a avut un mesaj pentru fanii lui Simo.

Simona a schimbat câteva mingi și a făcut încălzirea pentru startul competiției. Patrick Mouratoglou a postat o fotografie alături de campioana noastră și restul echipei. Halep și colaboratorii săi s-au asigurat că ajung din timp la turneul din Italia.

Roma n-a fost construită într-o zi, așa că am venit devreme. Abia așteptăm săptămâna viitoare”, a scris Mourtatoglou, pe Twitter.

Halep rămâne în afara TOP 20 WTA

Sportiva noastră a fost eliminată de Ons Jabeur de la Madrid Open și a ratat șansa să urce printre primele 20 de jucătoare ale lumii.

Simona Halep a fost învinsă de Ons Jabeur în sferturile de finală de la Madrid Open, scor 3-6, 2-6, după o oră și 9 minute. În urma eliminării de la „Caja Magica”, Simo va rămâne în afara TOP 20 din WTA.

Reclamă

În prezent, Simona Halep se află pe locul 21 în clasamentul LIVE, cu 2067 de puncte. Jucătoarea din Constanța a câștigat 215 puncte WTA, dar riscă să coboare și mai mult în ierarhie.

Amanda Anisimova, Jil Teichamn, Ekaterina Alexandrova, Anhelina Kalinina și Sara Sorribes Tormo sunt jucătoarele care o pot depăși pe Halep. Pentru asta, una dintre cele 5 jucătoare trebuie să câștige turneul de la Madrid.

Vecinele de clasament ale Simonei Halep sunt Anastasia Pavlyuchenkova (locul 20, 2092 puncte) și Madison Keys (locul 22, 1958 puncte).

Recomandări
  • Simona Halep, a doua favorită la Roma
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și