Închide meniul
NEWS ALERT

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Roma. Traseu teribil pentru „Simo” în cursa spre trofeu!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2022, 21:14

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Roma. Traseu teribil pentru „Simo în cursa spre trofeu!

Simona Halep a răbufnit după ce a aflat că cei de la ITIA au cerut amânarea procesului

Profimedia

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Roma. Aflată pe locul 21 WTA, „Simo” se va duela cu Alize Cornet (34) în manşa inaugurală de la Internazionali BNL d’Italia, turneu cu premii totale de 2.5 milioane de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana nostră are amintiri neplăcute în faţa franţuzoaicei. Halep a câştigat o singură dată în cele 5 meciuri directe de până acum. Ultimul eşec l-a suferit chiar în acest an, în optimile de finală de la Australian Open, când a cedat cu 4-6, 6-3, 4-6.

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Roma

Simona Halep – Alize Cornet, în primul tur al turneului de la Roma. Singura victorie a fostului lider WTA cu Cornet datează din 2013, când românca s-a impus în minimum de seturi la la Sofia.

Campioană în 2020 în capitala Italiei şi finalistă în 2017 şi 2018, Halep va avea viaţă grea la această ediţie. Dacă o va elimina pe Cornet, o va întâlni în turul doi pe americanca Danielle Collins, cap de serie numărul 7. Apoi ar putea da peste Belinda Bencic sau Amanda Anisimova. Pe aceeaşi parte de tablou este şi liderul clasamentului general, Iga Swiatek.

Reclamă

Halep a făcut primul antrenament la Roma, al doilea turneu la care va participa alături de Patrick Mouratoglou. Antrenorul campioanei noastre a avut un mesaj pentru fanii lui Simo.

Simona Halep a pășit pentru prima dată pe zgura de la Roma. Turneul din capitala Italiei se va desfășura în perioada 9-15 mai. Este penultima competiție înainte de Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Simona a schimbat câteva mingi și a făcut încălzirea pentru startul competiției. Patrick Mouratoglou a postat o fotografie alături de campioana noastră și restul echipei. Halep și colaboratorii săi s-au asigurat că ajung din timp la turneul din Italia.

Reclamă 4 / 0/3

Roma n-a fost construită într-o zi, așa că am venit devreme. Abia așteptăm săptămâna viitoare”, a scris Mourtatoglou, pe Twitter.

Halep rămâne în afara TOP 20 WTA

Sportiva noastră a fost eliminată de Ons Jabeur de la Madrid Open și a ratat șansa să urce printre primele 20 de jucătoare ale lumii.

Simona Halep a fost învinsă de Ons Jabeur în sferturile de finală de la Madrid Open, scor 3-6, 2-6, după o oră și 9 minute. În urma eliminării de la „Caja Magica”, Simo va rămâne în afara TOP 20 din WTA.

În prezent, Simona Halep se află pe locul 21 în clasamentul LIVE, cu 2067 de puncte. Jucătoarea din Constanța a câștigat 215 puncte WTA, dar riscă să coboare și mai mult în ierarhie.

Amanda Anisimova, Jil Teichamn, Ekaterina Alexandrova, Anhelina Kalinina și Sara Sorribes Tormo sunt jucătoarele care o pot depăși pe Halep. Pentru asta, una dintre cele 5 jucătoare trebuie să câștige turneul de la Madrid.

Vecinele de clasament ale Simonei Halep sunt Anastasia Pavlyuchenkova (locul 20, 2092 puncte) și Madison Keys (locul 22, 1958 puncte).

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și