Închide meniul

Simona Halep rămâne în afara TOP 20, după eliminarea de la Madrid Open! Cum arată clasamentul WTA

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 mai 2022, 15:58

Simona Halep rămâne în afara TOP 20, după eliminarea de la Madrid Open! Cum arată clasamentul WTA

Simona Halep va lupta pentru un nou trofeu la Roland Garros

Simona Halep se află pe locul 19 WTA / Profimedia

Simona Halep rămâne în afara TOP 20. Sportiva noastră a fost eliminată de Ons Jabeur de la Madrid Open și a ratat șansa să urce printre primele 20 de jucătoare ale lumii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost învinsă de Ons Jabeur în sferturile de finală de la Madrid Open, scor 3-6, 2-6, după o oră și 9 minute. În urma eliminării de la „Caja Magica”, Simo va rămâne în afara TOP 20 din WTA.

Simona Halep rămâne în afara TOP 20. Locul ocupat de Simo, după eliminarea de la Madrid

În prezent, Simona Halep se află pe locul 21 în clasamentul LIVE, cu 2067 de puncte. Jucătoarea din Constanța a câștigat 215 puncte WTA, dar riscă să coboare și mai mult în ierarhie.

Amanda Anisimova, Jil Teichamn, Ekaterina Alexandrova, Anhelina Kalinina și Sara Sorribes Tormo sunt jucătoarele care o pot depăși pe Halep. Pentru asta, una dintre cele 5 jucătoare trebuie să câștige turneul de la Madrid.

Vecinele de clasament ale Simonei Halep sunt Anastasia Pavlyuchenkova (locul 20, 2092 puncte) și Madison Keys (locul 22, 1958 puncte).

Reclamă

Halep se află de mai multe luni în afara TOP 20 din clasamentul WTA. Jucătoarea româncă își dorește să treacă peste acest „blocaj”, iar următoarea șansă de a urca în ierarhie va fi la turneul de la Roma (7-15 mai 2022).

169.650 de euro a câștigat Simona Halep pentru parcursul de la Madrid Open, la primul turneu alături de Patrick Mouratoglou.

Halep a câștigat punctul meciului, cu un lob magic peste Ons Jabeur

Halep a câștigat cel mai frumos punct al meciului, în setul secund, la scorul de 3-2 pentru Jabeur. Jucătoarea de pe locul 10 WTA avea minge de 4-2, dar Simona n-a renunțat la luptă.

Reclamă 4 / 0/3

Cele două jucătoare au avut un schimb de mingi fabulos, încheiat cu o lovitură de vis a campioanei nostre. Simo a trimis un lob spectaculos peste Jabeur, pe care tunisiana a încercat in-extremis să-l returneze, cu o lovitură printre picioare. Mingea s-a dus în out, iar Halep a câștigat punctul.

„Simo, marcă înregistrată în defensivă”, a scris WTA, pe contul de Twitter.

Simona Halep a făcut un gest de mare campioană, la finalul meciului cu Ons Jabeur

Chiar dacă a suferit prima înfrângere de la începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou şi, chiar dacă şi-a ieşit din minţi în setul al doilea, ea a părăsit terenul cu zâmbetul pe buze.

„Sper să câştigi acest trofeu. Poţi să faci asta”, a fost mesajul Simonei Halep pentru Ons Jabeur, care o va întâlni în semifinalele de la Caja Magica pe învingătoarea dintre Ekaterina Alexandrova şi Amanda Anisimova.

Aceasta a fost a patra întâlnire dintre Simona Halep şi Ons Jabeur şi scorul este acum egal. Jabeur a mai învins-o pe Halep, la Beijing, în 2018, iar românca s-a revanșat la Dubai, în două rânduri, în 2020 și 2022.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și