Închide meniul

Simona Halep a încheiat colaborarea cu Virginia Ruzici, după 14 ani! Campioana noastră a anunțat noul membru al echipei: „Sunt încântată!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 mai 2022, 19:39

Simona Halep a încheiat colaborarea cu Virginia Ruzici, după 14 ani! Campioana noastră a anunțat noul membru al echipei: „Sunt încântată!

Simona Halep va lupta pentru un nou trofeu la Roland Garros

Simona Halep se află pe locul 19 WTA / Profimedia

Simona Halep a încheiat colaborarea cu Virginia Ruzici după 14 ani. Fosta mare jucătoare din România, care până acum a ocupat rolul de manager al Simonei, va fi înlocuită cu Nina Wennerstrom. Anunțul a fost făcut de „Simo” în cursul zilei de sâmbătă, pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a despărțit de Virginia Ruzici, cea care i-a fost alături în ultimii 14 ani.

Simona Halep a încheiat colaborarea cu Virginia Ruzici după 14 ani

Sportiva din Constanța a dezvăluit că în locul fostei câștigătoare de Roland Garros din 1978 va veni Nina Wennerstrom, de la agenția internațională de marketing „We Sport Agency”.

„Simo” i-a mulțumit Virginiei Ruzici pentru eforturile depuse în cadrul echipei sale de-a lungul anilor:

„A fost o călătorie fantastică. Vreau să îi mulțumesc Virginiei Ruzici pentru dedicarea sa neîntreruptă față de mine nu numai ca jucătoare, ci și ca prieten apropiat. Au fost 14 ani extraordinari de experiență adunată împreună și o adevărată plăcere să lucrez alături de ea. Voi prețui întotdeauna prietenia noastră.

Reclamă

Acum, vreau să prezint noul membru din echipa mea. Sunt încântată să anunț că voi lucra cu Nina Wennerstrom și echipa We Sport Agency. Sunt nerăbdătoare să văd ce se va întâmpla în viitor”, a scris Simona Halep, pe contul de Instagram.

Ruzici a fost alături de Simona Halep încă de pe vremea în care dubla câștigătoare de Grand Slam era junioară. De-a lungul timpului, fosta mare sportivă a României s-a ocupat de contractele jucătoarei din Constanța și i-a oferit o mulțime de sfaturi legate de carieră.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep a vorbit despre retragere după eliminarea de la Roland Garros 2022

Simona Halep a trecut prin momente dificile în ultimul an și jumătate, așa cum a recunoscut chiar ea într-un mesaj postat azi-noapte, după eliminarea de la Roland Garros.

“Simo” a fost la un pas să se retragă din tenis după eliminarea de la Doha, de la începutul anului, însă s-a răzgândit. Halep și-a regăsit dragostea pentru tenis, iar acum este hotărâtă să-și continue aventura, alături de noul său antrenor, Patrick Mouratoglou.

În plus, Simona a făcut și o glumă legată de atacul de panică pe care l-a avut în timpul partidei cu Zheng.

“Salutare tuturor, scriu aceste cuvinte pentru că simt că am nevoie să le împărtășesc cu cei cărora le pasă. Ca întotdeauna, mă bucur de un sprijin uriaș din partea fanilor și vreau să vă mulțumesc tuturor.

Sunteți minunați! Mă susțineți necondiționat, iar asta înseamnă enorm! În general nu sunt o persoană dramatică și sper să nu sun așa când scriu aceste cuvinte acum.

Simona Halep, scrisoare emoționantă către fani: „Mesajul meu a fost că nu mai pot continua”

Ultimele 18 luni au fost foarte grele, emoțional și fizic. După ce am pierdut la Doha, mesajul meu către oamenii foarte apropiați a fost că nu mai pot continua, că am terminat-o cu tenisul. Dar cumva, am reușit să revin și să simt din nou dragostea oferită de tenis, așa că am decis să muncesc din greu și să să fac schimbări semnificative.

Reclamă

Sunt foarte mândră de mine pentru tot ce am făcut în ultima vreme. Am putut să fac asta numai cu ajutorul lui Patrick și vreau să îi mulțumesc pentru că este alături de mine.

Rezultatele sunt grele, evident, deoarece așteptările sunt ridicate. Sunt o câștigătoare de Grand Slam, fost număr mondial, și mă aștept să câștig. Dar nimic nu trebuie luat de-a gata. Pentru a putea atinge din nou vârful muntelui în tenis, am nevoie de timp și să muncesc foarte mult, din greu. Nu îmi stă în caracter să renunț, așa că mâine este o nouă zi și voi fi pregătită să o iau de la capăt.

Apropo, acum știu ce înseamnă să ai un atac de panică; nu este ușor, dar acum am trecut peste și deja zâmbesc. Cu dragoste, Simona.”, a scris Simona Halep, pe contul de Instagram.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și