Închide meniul

Simona Halep a vorbit despre retragere după eliminarea de la Roland Garros 2022: “Sper că nu sună foarte dramatic ce voi scrie”

Cosmin Cioboată Publicat: 27 mai 2022, 9:10

Reclamă
Simona Halep a vorbit despre retragere după eliminarea de la Roland Garros 2022: “Sper că nu sună foarte dramatic ce voi scrie”

Simona Halep, mesaj pentru fani după eliminarea de la Roland Garros 2022

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia

Simona Halep a vorbit despre retragere, după eliminarea de la Roland Garros 2022. Campioana noastră a dezvăluit că s-a gândit serios să își încheie cariera la începutul anului și chiar le comunicase decizia apropiaților săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a părăsit Roland Garros 2022 în turul al doilea, după ce a fost învinsă de Qinwen Zheng, scor 6-2, 2-6, 1-6.

Simona Halep a vorbit despre retragere după eliminarea de la Roland Garros 2022

Sportiva de 30 de ani a trecut prin momente dificile în ultimul an și jumătate, așa cum a recunoscut chiar ea într-un mesaj postat azi-noapte, după eliminarea de la Roland Garros.

“Simo” a fost la un pas să se retragă din tenis după eliminarea de la Doha, de la începutul anului, însă s-a răzgândit. Halep și-a regăsit dragostea pentru tenis, iar acum este hotărâtă să-și continue aventura, alături de noul său antrenor, Patrick Mouratoglou.

În plus, Simona a făcut și o glumă legată de atacul de panică pe care l-a avut în timpul partidei cu Zheng.

Reclamă

“Salutare tuturor, scriu aceste cuvinte pentru că simt că am nevoie să le împărtășesc cu cei cărora le pasă. Ca întotdeauna, mă bucur de un sprijin uriaș din partea fanilor și vreau să vă mulțumesc tuturor.

Sunteți minunați! Mă susțineți necondiționat, iar asta înseamnă enorm! În general nu sunt o persoană dramatică și sper să nu sun așa când scriu aceste cuvinte acum. 

Simona Halep, scrisoare emoționantă către fani: „Mesajul meu a fost că nu mai pot continua”

Ultimele 18 luni au fost foarte grele, emoțional și fizic. După ce am pierdut la Doha, mesajul meu către oamenii foarte apropiați a fost că nu mai pot continua, că am terminat-o cu tenisul. Dar cumva, am reușit să revin și să simt din nou dragostea oferită de tenis, așa că am decis să muncesc din greu și să să fac schimbări semnificative.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt foarte mândră de mine pentru tot ce am făcut în ultima vreme. Am putut să fac asta numai cu ajutorul lui Patrick și vreau să îi mulțumesc pentru că este alături de mine.

Rezultatele sunt grele, evident, deoarece așteptările sunt ridicate. Sunt o câștigătoare de Grand Slam, fost număr mondial, și mă aștept să câștig. Dar nimic nu trebuie luat de-a gata. Pentru a putea atinge din nou vârful muntelui în tenis, am nevoie de timp și să muncesc foarte mult, din greu. Nu îmi stă în caracter să renunț, așa că mâine este o nouă zi și voi fi pregătită să o iau de la capăt.

Apropo, acum știu ce înseamnă să ai un atac de panică; nu este ușor, dar acum am trecut peste și deja zâmbesc. Cu dragoste, Simona.”, a scris Simona Halep, pe contul de Instagram.

https://www.instagram.com/p/CeCjiaUDT5d/?utm_source=ig_embed&ig_rid=24cbca7f-ade2-45cd-a792-d9cffbea2087

 

Patrick Mouratoglou, reacție uimitoare după ce Simona Halep a fost eliminată de la Roland Garros 2022

Ptrick Mouratoglou și-a asumat întreaga responsabilitate pentru eliminarea Simonei Halep de la Paris.

Antrenorul francez a avut numai cuvinte de laudă la adresa româncei și le-a cerut scuze fanilor săi pentru rezultatele din ultima lună.

Reclamă

“Întotdeauna am fost mândru de succesele mele alături de jucători, dar, în același timp, trebuie să îmi dau seama când nu reușesc să fac o treabă destul de bună.

Rezultatele pe care le-am avut în ultima lună la Madrid, Roma și Roland Garros sunt insuficiente pentru cineva de calibrul Simonei Halep și îmi asum întreaga responsabilitate pentru ele.

Ea este complet dedicată, motivată și dă totul pentru fiecare minge. Ea este o campioană – palmaresul ei vorbește de la sine.

Am așteptări mult mai mari de la mine și vreau să îmi prezint scuzele către fanii ei, care mereu au susținut-o.”, a scris Patrick Mouratoglou, pe contul de Instagram.

Halep, răspuns pentru Mouratoglou după eliminarea de la Paris

Ulterior, Simona Halep i-a răspuns lui Mouratoglou la mesajul în care își asumă întreaga vină pentru eliminarea de la Roland Garros.

Jucătoarea noastră a avut o replică de mare campioană, în care amintește că “o echipă este formată din cel puțin 2 oameni”:

“Așa cum arată imaginea, o echipă este formată din cel puțin 2 oameni. Dăm tot ce avem mai bun în fiecare zi, dar nu am fost destul de buni, până acum! Sunt pregătită pentru mai mult”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și