Închide meniul

Simona Halep, anunț uluitor după eliminarea de la Roland Garros 2022: „Am avut un atac de panică!”. Ce s-a întâmplat în meciul cu Qinwen Zheng

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 26 mai 2022, 23:20

Simona Halep, anunț uluitor după eliminarea de la Roland Garros 2022: „Am avut un atac de panică!. Ce s-a întâmplat în meciul cu Qinwen Zheng

Simona Halep a avut un atac de panică în meciul cu Qinwen Zheng, de la Roland Garros 2022

Simona Halep a avut nevoie de intervenția medicilor / Profimedia

Simona Halep a făcut un anunț uluitor după eliminarea de la Roland Garros 2022. Campioana noastră a dezvăluit că a avut un atac de panică în timpul meciului cu Qinwen Zheng, din turul doi de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep a fost învinsă de tânăra de 19 ani în setul decisiv, scor 6-2, 2-6, 1-6, și a părăsit turneul pe care l-a câștigat în 2018.

Simona Halep, anunț uluitor după eliminarea de la Roland Garros 2022: „Am avut un atac de panică!”

„Simo” a trecut prin clipe extrem de dificile în setul al doilea, după ce Qinwen Zheng a reușit să câștige 7 game-uri la rând. Extrem de furioasă pentru loviturile sale, sportiva de 30 de ani s-a lovit cu palma peste coapsă. Ulterior, Simona Halep s-a ghemuit la pământ și a închis ochii, încercând să se calmeze, ținând racheta lipită de frunte.

Halep a pierdut și următorul game, iar apoi a cerut intervenția medicilor. Aceștia i-au luat tensiunea jucătoarei românce, care în cele din urmă a revenit pe teren și a continuat meciul.

Reclamă

La conferința de presă de la finalul partidei, Halep a explicat ce s-a întâmplat în acele momente. Campioana noastră a dezvăluit că a avut un atac de panică, lucru care nu i se întâmplă de obicei.

„A fost doar un meci de tenis, trebuie să trec peste. M-am antrenat bine, am început bine, dar m-am panicat, nu știu de ce s-a intamplat, nu a existat un motiv pentru care să am acest atac, nu am astfel de atacuri de obicei, dar s-a întamplat acum.

Se poate să fi pus prea multă presiune pe mine și de aceea să se fi întâmplat. Am muncit foarte mult în ultima perioadă, de când am început cu Patrick, îmi doresc foarte mult să reușeșec și poate și asta a contribuit. Mai am chestia asta, când îmi doresc foarte mult să nu pot să-mi dau drumul, să fiu eu.

Reclamă 4 / 0/3

O să fie bine, o să muncesc în continuare și o să vedem ce o să se întample. Nu a fost despre tenis, poate presiunea celor doi ani grei pentru toată lumea, accidentările de anul trecut, au fost multe momente grele și poate creierul a intrat în panică.

Cred că mâine o să fiu mai puternică decât azi, nu sunt speriată. Joc foarte bine la antrenamente și probabil că am pus o presiune prea mare, o să încerc să o gestionez mai bine.”, a spus Simona Halep, la conferința de presă de după meciul cu Qinwen Zheng, citată de eurosport.ro.

Simona Halep a cedat nervos la Roland Garros 2022

Simona Halep, optimistă după eliminarea de la Paris. Ce a spus despre Patrick Mouratoglou

În ciuda eliminării-șoc de la Roland Garros, Simona Halep este optimistă că va trece cu bine peste această perioadă și va redeveni puternică, alături de nou său antrenor, Patrick Mouratoglou.

„Nu mă tem acum, a trecut episodul din teren și o să încep să muncesc din nou. Se poate să fi pus prea multă presiune pe mine și să-mi fi dorit prea mult. Cum am spus și până acum, îmi doresc să fiu mai agresivă, să schimb un pic jocul, să nu mai joc în defensivă, dar nu este ceva wow, este pur și simplu dorința mea de a fi una dintre cele mai bune.

Probabil acum, la început de parteneriat (n.r. – cu Patrick Mouratoglou) este un pic mai apăsător, dar va trece și voi controla totul mult mai bine. Răbdarea nu e un punct forte la mine. Nu am răbdare de obieci, dar nici nu cedez. Știu că avem nevoie de timp și o să muncesc în continuare și dacă e să se întâmple o să se întâmple (n.r. schimbarea stilului de joc).”, a mai declarat campioana noastră.

Ce urmează pentru Simona Halep, după eliminarea-șoc de la Roland Garros 2022

Halep a părăsit în mod surprinzător Roland Garros, încă din turul secund, după ce a fost învinsă de tânăra de 19 ani din China, Qinwen Zheng.

Reclamă

Este pentru prima oară când jucătoarea din Constanța este eliminată în turul al doilea la Grand Slam-ul de la Paris, după 7 ani. În urma traseului scurt de la Roland Garros, Halep va încasa 84.000 de euro și va primi numai 70 de puncte în ierarhia WTA.

Simo va avea la dispoziție aproximativ două săptămâni pentru a-și reveni după înfrângerea dureroasă de la Roland Garros. Cel mai probabil, primul turneu pe iarbă la care va participa jucătoarea noastră va fi cel de la Birmingham, din perioada 13-19 iunie.

Primele turnee pe iarbă vor avea loc la S’Hertogenbosch și Nottingham, însă există șanse mici ca Halep să participe acolo. Sportiva de 30 de ani nu s-a înscris la niciunul dintre ele și ar putea juca numai dacă va primi un wild card.

După Birmingham, Simona Halep va merge în Germania, la Bad Homburg, turneu la care nu a mai participat niciodată. Apoi, „Simo” va reveni în Marea Britanie, pentru Wimbledon. Grand Slam-ul din Londra se va desfășura între 27 iunie și 10 iulie. Halep a cucerit titlul la Wimbledon în 2019, după o finală memorabilă cu Serena Williams.

Recomandări
  • Simona Halep, anunț uluitor după eliminarea de la Roland Garros 2022: „Am avut un atac de panică!”
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 Vezi toate știrile
Citește și