Închide meniul

Simona Halep a mâncat ciocolată, în timpul meciului cu Alize Cornet, de la Roma

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 mai 2022, 17:41

Simona Halep a mâncat ciocolată, în timpul meciului cu Alize Cornet, de la Roma

Simona Halep, surprinsă în timp ce mânca ciocolată

Simona Halep mănâncă un baton de ciocolată / Captură Digi Sport

Simona Halep a mâncat ciocolată, între seturile meciului cu Alize Cornet, câştigat cu 6-4, 6-4, în primul tur de la Roma. Halep a condus cu 5-1, în primul set, iar la finalul lui, a simţit nevoia unui baton proteic, gest pe care nu îl face de obicei în timpul meciurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 39 de minute de joc intens, Simona Halep și-a răsplătit eforturile mâncând ciocolată, în pauza dintre seturi.

Simona Halep a mâncat ciocolată, în timpul meciului cu Alize Cornet

Un gest rar întâlnit în meciurile Simonei Halep, care, conform propriilor sale declarații, obișnuiește să mănânce ciocolată doar după încheierea meciurilor, ca recompensă pentru munca depusă pe terenul de tenis.

Simona Halep a câștigat al doilea set, într-un scenariu similar, nereușind să încheie cu serviciul, la prima ocazie avută, ci doar la a doua.

Reclamă

Simona Halep – Alize Cornet 6-4, 6-4

Simona Halep s-a impus în minimum de seturi cu scor 6-4, 6-4, în primul tur al competiției WTA 1000 de la Roma, cu Alize Cornet.

Simona Halep a obţinut a doua victorie împotriva franţuzoaicei Alize Cornet, după succesul de la Tournament of Champions 2013, 6-4, 6-4.

Scorul general al întâlnirilor directe dintre cele două este 4-2, după ce franţuzoaica a învins-o pe Halep în meciurile de la Monterrey 2011, Dubai 2014, Madrid WTA 2015 şi Australian Open 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Alize Cornet a făcut un meci uriaș în fața Simonei Halep, pe care a învins-o în trei seturi, în optimile de la Australian Open 2022.

La final de partidă, franţuzoaica a venit repede la fileu pentru a se îmbrățișa cu Simona, după care s-a așezat pe scaun și a plâns în hohote. A fost pentru prima oară când s-a calificat în sferturile de finală ale unui Grand Slam, după 63 de încercări.

Simona Halep – Danielle Collins, în turul 2 de la Roma

Simona Halep o va întâlni în turul 2 de la Roma pe Danielle Collins, ocupanta locului 9 WTA şi favorită 7. Cele două s-au întâlnit de două ori în carieră şi şi-au împărţit victoriile.

Halep s-a impus la US Open, în 2014, în primul tur, 6-7, 6-1, 6-2. Americanca de 29 de ani şi-a luat revanşa la Montreal, anul trecut, unde a învins-o pe Simona, cu 2-6, 6-4, 6-4.

Danielle Collins a avut un început de an spectaculos şi s-a calificat până în finala de la Australian Open, unde a fost învinsă de Ashleigh Barty. Pe traseu, ea le-a eliminat pe Mertens, Cornet sau Swiatek.

Simona Halep a câştigat turneul de la Roma, în 2020, după o finală contra Karolinei Pliskova. Ea a mai disputat două finale, în 2017 şi 2018, ambele pierdute în faţa aceleiaşi jucătoare, Elina Svitolina.

De partea cealaltă, Danielle Collins debutează la Roma 2022 direct în turul 2. Ea nu a depăşit niciodată această rundă, în care a mai ajuns în 2018 şi 2019.

Reclamă
Recomandări
  • Simona Halep – Alize Cornet 6-4, 6-4
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
Vezi toate știrile
Citește și