Închide meniul

Simona Halep a plecat în ţara lui Patrick Mouratoglou! Imaginea făcută publică de fostul lider mondial

Reclamă

Publicat: 10 decembrie 2023, 12:35

Simona Halep a plecat în ţara lui Patrick Mouratoglou! Imaginea făcută publică de fostul lider mondial

Simona Halep a plecat în ţara lui Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou, alături de Simona Halep la un antrenament/ Profimedia Images

Simona Halep a plecat în ţara lui Patrick Mouratoglou! Fostul lider mondial a postat pe InstaStory o fotografie din apropierea Arcului de Triumf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai probabil, vizita Simonei Halep în capitala Franţei este una de relaxare înaintea sărbătorilor de iarnă, dar ar putea exista şi un alt motiv, inclusiv unul legat de recursul de la TAS.

Simona Halep a plecat în ţara lui Patrick Mouratoglou

Simona Halep se pregăteşte de recursul la TAS. Suspendată timp de 4 ani de ITIA, românca speră într-o decizie pozitivă la TAS.

Tribunalul de la Lausanne a venit cu un răspuns la finalul lunii trecute, după ce a apărut programul primelor trei luni de la TAS, în care cazul Simonei Halep nu era inclus. TAS a venit cu informaţii legate de procedura în sine, care depinde de disponibilitatea arbitrilor, dar şi a părţilor de procedură.

Datele audierilor sunt stabilite în funcție de disponibilitatea arbitrilor și a părților la procedură. De asemenea, este posibil ca mai multe audieri să aibă loc în aceeași zi.

Reclamă

Din aceste motive, este posibil (cu condiția ca schimbul de observații scrise să fi fost finalizat mai întâi) ca audierea să aibă loc înainte de 26 ianuarie 2024”, e răspunsul TAS, conform fanatik.ro.

Fotografia postată de Simona Halep din Paris / InstaStory
Fotografia postată de Simona Halep din Paris / InstaStory

Ion Ţiriac, discurs incredibil despre Simona Halep: „Asta înseamnă o pedeapsă cu moartea! E incorect şi ilegal”

Ion Ţiriac a avut un discurs incredibil despre Simona Halep şi cazul de dopaj în care este implicată românca. Miliardarul român a avut o nouă reacţie despre suspendarea de patru ani primită de fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros.

Suspendată drastic de ITIA după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, Halep mai are o singură cale de atac. Încearcă să îşi dovedească nevinovăţia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Totuşi, audierile întârzie şi fostul lider WTA trece prin momente teribile.

Reclamă 4 / 0/3

Ţiriac este sigur că Simona Halep nu are nicio vină şi că ar trebui să fie lăsată să revină pe teren. „Sunt invenţii!”, a fost semnalul de alarmă tras de omul de afaceri.

„Din când în vând e nedrept şi ilegal ce fac ei”

Nu-mi spuneți că un jucător de tenis, de 32 de ani, care este negativ vineri, este pozitiv luni cu 0,02 din nu știu ce produs, care ar putea să fie sau nu fie în asta și asta. Și așteaptă de un an și jumătate să vadă ce este. Invenții. Nu e vorba doar de partea pozitivă. Uitați-vă la sângele ei. Când? În iulie anul trecut. Scuzați-mă! Ce ai făcut timp de nouă luni, șase luni? Vii azi cu chestia aia. Deci, privește în urmă și spune, cine acoperă ce? 

Halep a făcut o singură greșeală. În momentul în care cineva zice ceva, ea trebuia să spună, <nu vorbi cu mine, vorbește cu echipa mea, ei sunt responsabili și îmi dau ce să beau atunci când mă antrenez. De la 15 ani, până la 32, am făcut 1.555 de controale și tot așa.> Nu totul este alb sau negru. Sunt de acord cu tine. Dar pot să îți spun cu mâna pe Biblie că, din când în când, e nedrept și incorect și ilegal, ceea ce fac ei.

Acum Simona trebuie să meargă la TAS, este o regulă că la Jocurile Olimpice, în aceeași zi, a doua zi, trebuie să te evalueze. Și la ora 6 seara, trebuie să dea o hotărâre. Șase avocați, două institute, toți, Federația Internațională, pentru noi este complet corect, fără penalizare”, a declarat Ion Ţiriac pentru euronews.ro.

„Ce mai aşteaptă Simona? Echipa are o responsabilitate”

Ion Ţiriac îi arată cu degetul pe Patrick Mouratoglou şi pe ceilalţi componenţi din echipa Simonei. Miliardarul român este convins că fostul lider WTA a greşit în momentul în care a avut încredere deplină în staff.

Simona, acum, ce mai așteaptă? Un an sau mai mult? Pentru că nu asta trebuie ei să facă. Este sau nu este. Și de ce nu au întrebat mai întâi echipa, din punct de vedere legal, să vină la masă, pentru că au o responsabilitate, pentru care sunt plătiți și așa mai departe.

Dar atunci Simona a fost prea atașată de echipă, e meritul ei, dar revenind, e regretabil și e aproape sacrificiul vieții ei. Să ții pe cineva, la 33 de ani, în afara jocului un an și jumătate, asta înseamnă o pedeapsă cu moartea, cu siguranță. Ea se antrenează. Se antrenează în fiecare zi, înțeleg, dar este complet nedrept. Injust din partea întregii organizații, ce pot să fac? Acesta este motivul pentru care nu am vrut să fiu în niciuna dintre aceste organizații”, a precizat fostul mare jucător de tenis.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și