Închide meniul

Simona Halep a rupt tăcerea după ce a fost audiată în scandalul de dopaj: „Nu am făcut nimic necinstit în tenis!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 august 2023, 22:50

Simona Halep a rupt tăcerea după ce a fost audiată în scandalul de dopaj: „Nu am făcut nimic necinstit în tenis!

Simona Halep, anunţ de ultimă oră despre decizia în cazul de dopaj

Simona Halep, la o conferinţă de presă / Profimedia Images

Simona Halep a rupt tăcerea după ce a fost audiată în scandalul de dopaj. Halep a transmis un mesaj emoţionant fanilor din România şi i-a asigurat că va încerca să revină pe terenul de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep este în aşteptarea verdictului în scandalul de dopaj şi spune că nu a încălcat nicio regulă pentru a fi suspendată. Halep anunţă că se va întoarce pe terenul de tenis şi că va încerca să revină în top.

Simona Halep a rupt tăcerea după ce a fost audiată în scandalul de dopaj

„Faptul că oamenii au fost alături de mine și m-au susținut atât de frumos mi-a dat putere. Am citit toate mesajele lor, am simțit căldura sufletească. 

Vreau să le mulțumesc și să îi asigur că sunt nevinovată, că nu am luat absolut nimic, nu am făcut nimic necinstit în tenis. Sper să vină ziua în care mă voi întoarce pe teren și voi juca tenisul pe care l-am jucat toată viața mea, cu mare drag și cu mare pasiune. 

Și să ne bucurăm împreună de alte rezultate, dacă voi mai fi capabilă„, a spus Simona Halep pentru eurosport.ro.

Reclamă

Ilie Năstase, convins că Simona Halep poate reveni în circuit

Ilie Năstase este convins că Simona Halep poate reveni în circuit. Fostul lider ATP a vorbit despre situaţia româncei, declarând că suspendarea pentru dopaj primită anul trecut nu reprezintă sfârşitul carierei.

Ilie Năstase a subliniat faptul că Simona Halep a fost lider WTA, astfel că aceasta poate reveni în circuit, după ce îşi va afla decizia în procesul de dopaj.
„Eu nu ştiu mare lucru, ce ştiţi dumneavoastră ştiu şi eu. Trebuie aşteptat, să vedem ce decizie iau şi dacă se mai poate face ceva cu avocaţii, nu ştiu. Dacă are şanse de revenire? Nu mai contează, domnule, ea a fost numărul 1 mondial şi dacă numărul 500 bate astăzi pe numărul 1 mondial nu se supără nimeni, să ştiţi.

Eu cred că are şanse să revină în circuit pentru că este tânără, am văzut că a rămas în contact cu tenisul, nu a plecat pe munte undeva, să rămână închisă. În niciun caz nu este sfârşitul carierei pentru ea”, a declarat Ilie Năstase, pentru agerpres.ro.

Reacţia presei din Franţa, după ce Simona Halep a fost exclusă de la US Open 2023

„Calvarul continuă pentru Simona Halep”! Asta a fost reacţia presei din Franţa, după ce românca a fost exclusă de pe tabloul principal de la US Open 2023, ca urmare a faptului că nu şi-a aflat verdictul în procesul de dopaj în care este implicată de un an.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, publicaţia din Hexagon a mai notat faptul că existau speranţe pentru Halep, în privinţa unei participări la ultimul Grand Slam din acest an, însă acesteau au fost spulberate de către întârzierea verdictului din partea judecătorilor.

Simona Halep, calvarul continuă”: „Depistată pozitiv la Roxadust în urma unui control antidoping efectuat la ediția trecută a US Open, Simona Halep, care se afla pe lista de înscriere pentru această ediție 2023, și-a văzut în cele din urmă numele eliminat marți, cu câteva ore înainte de startul calificărilor pentru ultimul Grand Slam al sezonului.

Cu toate acestea, părea să existe totuși o speranță pentru româncă, care a postat recent mai multe fotografii și videoclipuri în care se antrenează în sala de sport, la câteva săptămâni după ce a apărut în fața unei comisii la Londra. O speranță care a fost așadar de scurtă durată, pentru că a fost înlocuită direct pe tablou de americanca Taylor Townsend”, au notat francezii de la welovetennis.fr.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și