Închide meniul

Simona Halep a scăpat de principala favorită de la Indian Wells 2021. Aryna Sabalenka, OUT după ce a fost testată pozitiv cu Covid-19

Antena Sport Publicat: 3 octombrie 2021, 15:36

Simona Halep a scăpat de principala favorită de la Indian Wells 2021. Aryna Sabalenka, OUT după ce a fost testată pozitiv cu Covid-19

Simona Halep şi Aryna Sabalenka se salută la fileu

Profimedia

  • Aryna Sabalenka, OUT de la Indian Wells
  • Simona Halep va participa la turneul din California

Sabalenka, 23 de ani şi numărul doi mondial, aduce încă o dată în discuţie diferenţa de opinii despre vaccinare în circuitele masculin şi feminin. În acest moment, nu există nicio regulă care să impună vaccinarea pentru a concura. Organizatorii Australian Open 2022 ar putea solicita acest lucru, după ce autorităţile sanitare din ţara de la antipozi analizează impunerea unei astfel de reguli, scrie news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a scăpat de principala favorită de la Indian Wells 2021

Din nefericire, am fost testată pozitiv la Indian Wells şi nu voi putea evolua. Mi-am început perioada de izolare şi voi rămâne aici până primesc acordul medicilor şi al oficialilor din domeniul sănătăţii. Până acum, mă simt bine, dar tristă pentru că nu pot juca în acest an„, a scris ea, pe Instagram.

La Indian Wells, care va avea loc între 6 şi 17 octombrie, nu vor participa nici australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, nici japoneza Naomi Osaka, locul 7 ATP, şi nici americanca Sofia Kenin, locul 8 WTA. În schimb, pe lângă Simona Halep, la Indian Wells va juca şi Emma Răducanu, campioana de la US Open.

Reclamă

 Anunţul făcut de Simona Halep înainte de Indian Wells

Simona Halep va participa la turneul de la Indian Wells, însă nu se gândeşte la câştigarea marelui trofeu. Marea noastră campioană recunoasşte că a avut parte de un an extrem de greu din cauza accidentărilor.

Simona Halep şi-a anunţat fanii că principalul obiectiv este să îşi recâştige încrederea în forţele proprii. „Pentru mine, a fost un an foarte greu, poate cel mai greu, cu accidentările pe care le-am avut, accidentări destul de mari. Nu mă gândesc să câştig turnee acum, mai ales în felul în care mă simt pe teren, încrederea nu este la un nivel maxim, dar mă simt mult mai bine decât acum o perioadă şi sper să am câteva meciuri bune„, a spus Simona Halep la plecarea din România.

Reclamă

Simona Halep va juca şi la Transylvania Open

Simona Halep va juca şi la Transylvania Open, ultimul turneu din acest an la care marea noastră campioană va juca. În România va ajunge şi Emma Răducanu, proaspăta câştigatoare de la US Open. Halep a avut o reacţie savuroasă când a fost întrebată de prezenţa sportive britanice, cu origini româneşti, la turneul de la Cluj.

Va fi o provocare pentru mine, mai ales că vine cu o încredere mare, după ce a obţinut un rezultat mare. Este foarte interesant că a ales să vină, vrea să joace acasă la ‘mamaie’, aşa cum spune ea. O să fie foarte bine pentru publicul românesc„, a spus Simona Halep, la plecarea spre turneul de la Indian Wells.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep