Închide meniul

Simona Halep – Angelique Kerber LIVE TEXT, 19:00. Meci spectacol pentru Simona, în turul 2 de la Roma

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 11:56 / Actualizat: 11 noiembrie 2023, 16:58

Reclamă

Simona Halep – Angelique Kerber LIVE TEXT. Simona Halep joacă în turul 2 de la Roma cu Angelique Kerber. Partida va începe nu mai devreme de ora 19:00 şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Acesta este primul meci al Simonei la ediţia din 2021, ea evoluând direct în turul al doilea. Halep îşi va apăra trofeul pe care l-a adjudecat în 2020, în septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nemţoaica (33 de ani / locul 26 WTA) a învins-o în runda inaugurală pe franţuzoaica Alize Cornet (31 de ani / locul 60 WTA). Scorul final a fost 6-2, 7-5. Meciul a început după-amiază, dar, după un singur game, a fost întrerupt din cauza ploii.

Simona Halep – Angelique Kerber LIVE TEXT | Situaţia la directe

Simona Halep şi Angelique Kerber s-au întâlnit de 11 ori până acum, în carieră, iar Simona conduce cu 6-5. Singura întâlnire pe zgură a avut loc la Roland Garros 2018, atunci când Simo s-a impus în sferturi, 6-7, 6-3, 6-2.

Cel mai tare meci dintre cele două adversare a avut loc tot în 2018, dar la Australian Open. În faza semifinalelor, Halep a salvat două mingi de meci consecutive şi, după un duel maraton, a bătut-o pe Kerber cu 6-3, 4-6, 9-7.

Ultima înfruntare a avut loc în 2019, în sferturile de finală ale turneului de la Eastbourne. Kerber s-a impus atunci cu 6-4, 6-3.

Reclamă

Simona Halep – Angelique Kerber LIVE TEXT | Simo, finalistă la 3 din ultimele 4 ediţii de la Roma

Simo a ajuns până în finală în trei dintre ultimele patru ediţii ale competiţiei din capitala Italiei. Românca speră să reediteze performanţa din 2020 şi să devină campioana turneului cu premii în valoare de aproximativ 1.7 milioane de euro.

„Totul e fantastic aici la Roma: arena, oraşul, turneul. Sunt foarte fericită să mă aflu din nou aici, mă simt bine. Dimineaţă m-am antrenat şi sunt nerăbdătoare să încep turneul”

„E plăcut să fii campioana în exerciţiu: acest lucru nu pune presiune şi nici nu am aşteptări deosebite, dar voi da tot ce pot. E un pic ciudat, deoarece au trecut numai opt luni de la ultima ediţie”, a declarat Simona Halep pentru site-ul competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3
  • Simona Halep – Angelique Kerber, meciul din turul 2 de la Roma, se va disputa miercuri, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei Vezi toate știrile
Citește și