Închide meniul

Simona Halep, atacată dur după ce a scăpat de suspendarea de 4 ani: „Dopajul rămâne. Îţi permiţi să iei mizeriile alea?”

Dan Roșu Publicat: 6 martie 2024, 14:08

Reclamă
Simona Halep, atacată dur după ce a scăpat de suspendarea de 4 ani: „Dopajul rămâne. Îţi permiţi să iei mizeriile alea?

Simona Halep, atacată dur după ce a scăpat de suspendare

Simona Halep, în cadrul unei conferinţe de presă - Profimedia Images

Simona Halep a fost atacată dur de Pompiliu Popescu după ce a scăpat de suspendarea de 4 ani dictată iniţial de ITIA. TAS i-a redus-o la 9 luni şi Simona poate reveni oricând pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar şi aşa, fostul medic al naţionalei României, susţine că Halep nu va scăpa de eticheta de „dopată”, vina ei fiind că, la nivelul de mare campioană, ar fi acceptat să folosească suplimentele „unei făbricuţe din Canada”.

Simona Halep, atacată dur după ce a scăpat de suspendarea de 4 ani: „Dopajul rămâne. Îţi permiţi să iei mizeriile alea?”

„Mulți au spus că va scăpa de suspendare. Sigur, e semnificativă și e în beneficiul ei, dar nu este ca absolvirea de vină, ca anularea dopajului. Dopajul rămâne! Și o zi dacă-i dădea acel tribunal minunat, tot suspendare se chema și tot dopaj era! Așa cum îți spuneam când am mai vorbit, judecarea a fost făcută în jurul probei. Proba rămâne.

Că a vrut să ia, că n-a vrut să ia, că i-a dat ”Murătură” ăla, Mouratoglou sau cum îl cheamă… Uite că Tribunalul de la Lausanne a considerat că Simona Halep nu e chiar atât de vinovată, dar a validat faptul că în corpul ei a fost găsită substanța dopantă. Sigur că da! E bine pentru Halep că i-a fost redusă suspendarea, însă nu o absolvă de dopaj. Asta este esența dopajului, proba.

Nu există nicio neglijență! Nu există neglijență la nivelul ăsta, la banii ăștia! Acolo se învârt milioane de euro! Eu nu dormeam de grijă ca să le pot proteja contractele de sute de mii sau de milioane de dolari pe care le aveau fotbaliștii.

Reclamă

Nu dormeam! Și atunci, cum poți să susții tu că o făbricuță de bloc din Canada face nu știu ce supliment? E treaba ei ce face fabrica aia! La banii ăștia pe care îi câștigi, milioane de euro, tu îți permiți să iei mizeriile alea?! Da, o va purta (n.r. -ştampila dopingului). E un fapt deja făcut”, a spus Pompilui Popescu, citat de fanatik.ro.

Boris Becker, mesaj puternic pentru Simona Halep

Boris Becker a avut un mesaj puternic pentru Simona Halep, după decizia TAS de a reduce suspendarea campioanei noastre de la 4 ani, la 9 luni. Simo poate reveni oricând în circuit după anunţul venit de la Lausanne.

Simona a postat un mesaj pentru fanii care i-au fost alături în cea mai grea perioadă a vieţii. Fostul elev al lui Ion Ţiriac nu s-a ferit de cuvinte atunci când a comentat pe postare.

Reclamă 4 / 0/3

„Aminteşte-ţi mereu cine ţi-a fost alături în momentele de disperare… ei vor fi armura ta strălucitoare în continuare! Abia aşteptăm să te vedem din nou pe teren”, a fost mesajul lui Becker.

Mai multe nume mari din sportul românesc, precum Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Gică Hagi sau Mihai Covaliu, şi-au arătat sprijinul pentru dubla câştigătoare de Grand Slam, care fusese iniţial suspendată 4 ani de ITIA.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și