Închide meniul

Simona Halep – Cori Gauff 6-3, 6-4 | Reacția americancei, eliminată de la Indian Wells chiar de ziua ei: “Am simțit-o pe pielea mea!”. Ce a spus despre Simo

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 martie 2022, 8:39

Simona Halep – Cori Gauff 6-3, 6-4 | Reacția americancei, eliminată de la Indian Wells chiar de ziua ei: “Am simțit-o pe pielea mea!”. Ce a spus despre Simo

Simona Halep - Cori Gauff 6-3, 6-4, în turul 3 de la Indian Wells

Getty Images

Cori Gauff a recunoscut forța Simonei Halep și faptul că nu a reușit să pună în aplicare ce și-a propus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Cori Gauff 6-3, 6-4 | Reacția americancei, eliminată de la Indian Wells chiar de ziua ei: “Am simțit-o pe pielea mea!”

Jucătoarea americancă a fost eliminată de Simona Halep de la Indian Wells chiar în ziua în care a împlinit 18 ani.

„Simona a jucat bine. Eu am crezut că am șanse mari, câteva puncte de break pe ici, pe colo. Per total, cred că a fost un meci bun.

Ea se află la un nivel foarte bun și am simțit-o pe pielea mea. Cred că am luat deciziile corecte în meci, doar că nu le-am pus și în practică.”, a spus Cori Gauff, citată de USA Today.

“Nu este o zi de naștere fericită!”, a spus comentatorul american, la finalul meciului dintre Simona Halep și Cori Gauff.

Reclamă

Indian Wells | Simona Halep – Cori Gauff 6-3, 6-4. Prima reacție a jucătoarei noastrei, după calificarea în optimi

“Este minunat să mă aflu aici. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru că au venit și m-au susținut. Este mereu o plăcere să joc aici și mă bucur. Nu este mereu ușor să îți găsești ritmul când vântul este puternic.

Pe o parte a terenului trebuia să aplic un anumit stil, iar pe cealaltă parte să schimb. Trebuie să te stabilizezi. Întotdeauna este important să îți găsești ritmul și, indiferent cum joci, este important să câștigi. Îmi place să joc împotriva unor astfel de jucătoare, care lovesc tare.

 (N.r. – pentru ce ești cea mai fericită?) Sunt fericită că am fost calmă pe teren, n-am vorbit foarte mult și m-am controlat. Încă lucrez la asta. A fost o atmosferă fantastică și mă bucur să fiu aici. Abia aștept să ne revedem.”, a spus Simona Halep, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep – Cori Gauff 6-3, 6-4, în turul 3 de la Indian Wells

Cele două jucătoare au avut de înfruntat un vânt puternic care a influenţat execuţiile lor. Halep s-a adaptat mai bine de la început, punând forţă şi agresivitate în evoluţia ei şi imprimând variaţie loviturilor, în special la serviciu.

Gauff a alternat punctele frumos finalizate cu greşeli şi duble greşeli. Şi americanca a jucat variat, a combinat venirile la fileu şi scurtele bine executate cu lovituri puternice, sub unghiuri larg deschise. A răspuns bine din defensivă, dar problemele în jocul ei au apărut când a vrut să fie agresivă, să lovească decisiv, atunci a greşit cel mai mult.

Halep nu şi-a pierdut niciodată serviciul, un lucru rar întâlnit la ea, şi a fost în control tot timpul, deşi a avut în faţă o adversară tenace.

Simona Halep a reuşit un break la zero, la 1-1, pe care l-a apărat foarte bine până spre finalul primului set, când a reuşit să-l dubleze pentru un 6-3, în 37 de minute. Totuşi, a fost un moment când direcţia spre care se îndrepta jocul putea să se schimbe. La 4-3, Halep a fost condusă cu 0-40 pe propriul serviciu, dar jucătoarea româncă a ripostat cu ferocitate şi a luat game-ul.

În setul al doilea, echilibrul la serviciu s-a păstrat până la 5-4, când Halep a reuşit singurul break, punând capăt meciului, cu 6-4, după o oră şi 16 minute de joc.

Simona Halep – Sorana Cîrstea, duel 100% românesc în optimile Indian Wells

Simona Halep și Sorana Cîrstea se vor duela în optimile de finală de la Indian Wells.

În turul precedent, Simo a învins-o pe Cori Gauff, scor 6-3, 6-4 în timp ce Sorana a eliminat-o pe Anna Kalinskaya, scor 5-7, 6-1, 6-0.

Reclamă

Indian Wells | Simona Halep – Sorana Cîrstea. Cele două românce nu s-au mai întâlnit de 12 ani

Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au mai întâlnit de trei ori de-a lungul timpului. Ultima confruntare directă dintre cele două românce a avut loc în urmă cu 12 ani, în finala turneului de la Cincinnati.

Sorana Cîrstea conduce cu 2-1 în duelurile directe cu Simona Halep. Primul duel dintre cele două datează tocmai din 2008, într-un turneu ITF desfășurat la București.

Câștigătoarea meciului din optimile Indian Wells va conduce clasamentul româncelor din WTA. Înaintea turneului din California, Simona Halep se afla pe prima poziție, cu un avans de numai 57 de puncte față de Sorana Cîrstea.

Indian Wells | Simona Halep – Sorana Cîrstea. Meciurile directe dintre cele două românce:

Simona Halep – Sorana Cîrstea 6-3, 3-6, 1-6 (50k Bucharest, 2008)

Simona Halep – Sorana Cîrstea 6-4, 7-6(4) (Marbella, 2010)

Simona Halep – Sorana Cîrstea 2-6, 4-6 (Cincinnati, 2010)

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și