Închide meniul

Simona Halep, dezvăluiri după calificarea în semifinale la Transylvania Open: „Sunt obişnuită cu aceste dureri”. Amănunte despre accidentare şi despre adversara din semifinale

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 octombrie 2021, 19:29

Simona Halep, dezvăluiri după calificarea în semifinale la Transylvania Open: „Sunt obişnuită cu aceste dureri. Amănunte despre accidentare şi despre adversara din semifinale

Simona Halep

Profimediaimages

  • Simona Halep, cuvinte uriaşe după calificarea în semifinale la Transylvania Open
  • Amănunte despre accidentare şi despre adversara din semifinale

Simona Halep – Jaqueline Cristian a fost un adevărat galop de sănătate. Simona s-a impus cu un dublu 6-1 şi e în careul de aşi al competiţiei de la Cluj Napoca. La final, Halep a vorbit despre adversara din sferturi, dar şi despre problemele de sănătate pe care le are.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, dezvăluiri după calificarea în semifinale la Transylvania Open

„Mi-am tratat spatele aseară şi azi dimineaţă. Sunt bucuroasă că am putut câştiga şi că am ajuns în semifinale aici, acasă. Sunt obişnuită cu aceste dureri. Am uitat de durere şi m-am bucurat de tenis.Are un viitor frumos în faţă şi practică un tenis foarte bun. E un secret, nu pot să spun ce fac pentru a servi mai puternic.

La acest nivel e foarte important serviciul. Să sperăm că voi putea să servesc în continuare aşa pentru că este foarte important. Mă bucur că îi am în echipa mea. Sunt persoane minunate. Mă ajută să cred în mine. Când zâmbeşti mereu, joci din ce în ce mai bine. Le mulţumesc”, a spus Simona Halep, la interviul de pe teren, imediat după finalul partidei.

Reclamă
Citește și:

Simona Halep, mesaj pentru adversara din semifinale

Simona Halep a vorbit şi despre viitoarea adversară din semifinalele competiţiei. Dacă trece de sferturi, Emma Răducanu o întâlneşte în premieră pe Simona Halep. „Cu Emma nu am jucat. Este foarte bună, a făcut o performanță extraordinară la US Open. O să dau tot ce am mai bun”, a mai spus Simona Halep.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep