Închide meniul

Simona Halep, enervată la culme de arbitra de scaun în semifinala pierdută de la Birmingham: „Terenul ăsta e bun? Așa crezi?”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 iunie 2022, 18:36

Simona Halep, enervată la culme de arbitra de scaun în semifinala pierdută de la Birmingham: „Terenul ăsta e bun? Așa crezi?

Simona Halep, replică acidă către arbitra de scaun

Simona Halep, nemulțumită în timpul umui meci / Profimedia

Simona Halep a avut o reacție nervoasă la adresa arbitrei de scaun din semifinala pierdută la Birmingham, cu Beatriz Haddad Maia, scor 3-6, 6-2, 4-6. Campioana noastră i-a reproșat oficialului partidei că gazonul este mult prea umed, după ce a căzut de două ori în același game.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a avut probleme cu terenul în meciul cu Haddad Maia, din semifinalele turneului de la Birmingham.

Simona Halep, enervată de arbitra de scaun în meciul cu Haddad Maia, de la Birmingham

În primul set, la scorul de 2-2, sportiva din Constanța a alunecat de două ori în timpul aceluiași game, și a avut o ieșire nervoasă. „Simo” i-a adresat o replică acidă arbitrei de scaun, care înainte spusese că gazonul este practicabil.

„Terenul ăsta e bun de joc? Așa crezi?”, a „tunat” Simona Halep.

În urma celei de-a doua căzături, adversara Simonei, Beatriz Haddad Maia a întrebat-o pe arbitra de scaun dacă iarba nu este prea udă pentru a se juca meciul. Arbitra a asigurat-o că gazonul este bun pentru a se juca pe el şi nu va pune sănătatea jucătoarelor în pericol. Acest lucru a nemulțumit-o teribil pe „Simo”, care a pierdut primul set cu 6-3.

Reclamă
Simona Halep a alunecat în timpul meciului cu Haddad Maia / Sursa: digisport.ro
Simona Halep a alunecat în timpul meciului cu Haddad Maia / Sursa: digisport.ro

Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, partida din semifinalele de la Birmingham, a fost amânată pentru astăzi din cauza ploii. Inițial, meciul trebuia să se dispute sâmbătă, dar vremea rea din Anglia le-a dat planurile peste cap organizatorilor.

Tot astăzi, Sorana Cîrstea a fost învinsă în semifinalele de la Birmingham de Shuai Zhang, scor 6-4, 1-6, 6-7 (5). Astfel, Simo și Sori au ratat șansa să dispute o finală 100% românească la turneul britanic.

Ulterior, Beatriz Haddad Maia a câștigat trofeul de la Birmingham, după finala cu Shuai Zhang. Sportiva din China a fost nevoită să se retragă în primul set, la scorul de 5-4 pentru Haddad Maia, după numai 37 de minute. Zhang a acuzat probleme la zona lombară și nu a mai putut continua.

Reclamă 4 / 0/3

De ce a lipsit Patrick Mouratoglou de la meciul Simonei Halep

Patrick Mouratoglou a lipsit de la semifinala turneului de la Birmingham, pierdută de eleva sa, Simona Halep, în decisiv. În loja româncei au fost prezenți doar preparatorul fizic Teo Cercel și un membru de la Academia lui Mouratoglou.

În timp ce Simona se lupta pentru un loc în finala de la turneul britanic, antrenorul său se afla la Academia sa din Nisa, unde în aceste zile se desfășoară o gală caritabilă.

„Ieri (n.r. – sâmbătă) am demarat a opta ediție a galei caritabile anuale Patrick Mouratoglou, pentru ajutarea Fundației Champ’seed.

A fost o zi magică cu oameni speciali, care fac parte din această fundație. Fără ei, nimic nu ar fi posibil. În această seară, după turneu, gala caritabilă va avea loc și festivitățile vor începe”, a anunțat Patrick Mouratoglou, pe contul de Instagram.

Ce urmează pentru Simona Halep și Sorana Cîrstea, după ce au fost eliminate de la Birmingham

Pentru parcursul lor de la Birmingham, cele două românce vor încasa câte un cec în valoare de 11.000 de dolari, precum și 110 de puncte în clasamentul WTA. Simona Halep a urcat o poziție în ierarhia mondială, până pe locul 19. De cealaltă parte, Sorana Cîrstea a reușit un salt de 4 locuri, până pe locul 32 WTA.

Reclamă

De-a lungul carierei, Simona Halep a acumulat, din tenis, câștiguri în valoare de 38.950.175 de dolari. Și Sorana se poate lăuda cu 7.214.481 de dolari încasați din „sportul alb”.

Pentru Simona Halep urmează turneul Bad Homburg, din Germania. Dubla campioană de Grand Slam va debuta la turneul de pe iarbă mâine, în compania Katerinei Siniakova (26 de ani, 63 WTA).

„Simo” este a 4-a favorită de la Bad Homburg, turneu la care nu a participat anul trecut din cauza problemelor medicale. Dacă va trece de primul tur, Simona va juca în runda secundă cu Tamarei Zidansek sau o jucătoare venită din calificări.

Tot mâine, Sorana Cîrstea va debuta la turneul de la Eastbourne. Așadar, „Sori” va rămâne pe tărâm britanic și va încerca să se revanșeze la turneul din perioada 19-25 iunie, recompensat cu premii în valoare totală de 757.900 de dolari. În primul meci, jucătoarea de 32 de ani se va duela cu Anhelina Kalinina (25 de ani, 37 WTA).

După cele două turnee din Germania, respectiv Anglia, Simona Halep și Sorana Cîrstea vor participa la Wimbledon. Grand slam-ul britanic se va desfășura în perioada 27 iunie – 10 iulie. Ambele jucătoare din România vor fi prezente pe tabloul principal la turneul de la All England.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! Vezi toate știrile
Citește și