Închide meniul

Simona Halep – Iga Swiatek. Poloneza, marcată de primul duel cu Simo: “O, Doamne! Nici nu îmi mai simțeam corpul!”. Ce a spus despre campioana noastră, înaintea meciului din semifinalele Indian Wells

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 martie 2022, 8:32 / Actualizat: 17 martie 2022, 16:41

Simona Halep – Iga Swiatek. Poloneza, marcată de primul duel cu Simo: “O, Doamne! Nici nu îmi mai simțeam corpul!”. Ce a spus despre campioana noastră, înaintea meciului din semifinalele Indian Wells

Simona Halep - Iga Swiatek, în semifinalele Indian Wells

Profimedia

Simona Halep – Iga Swiatek, în semifinalele Indian Wells. Reacția polonezei, înaintea duelului cu campioana noastră

Simona Halep s-a calificat în semifinalele Indian Wells după ce a învins-o categoric pe Petra Martic, într-un meci care a durat numai 55 de minute. Iga Swiatek va fi ultima adversară a campioanei noastre în drumul către finala din California.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două s-au mai întâlnit de trei ori de-a lungul timpului. Înaintea duelului din semifinale, Iga Swiatek a avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, pe care a descris-o drept “o luptătoare”.

Tânăra jucătoare a fost întrebată și despre primul duel contra Simonei, din 2019, de la Roland Garros. Atunci, Halep s-a impus categoric, scor 6-1, 6-0, în numai 45 de minute.

Iga Swiatek, cuvinte uriașe la adresa Simonei Halep

“Știu că e o luptătoare, la fel ca mine. De aceea meciurile noastre sunt strânse. Nu știu la ce să mă aștept. Vreau să mă concentrez pe mine și pe jocul meu. Vreau să fac ce am făcut pe durata întregului turneu. Cred că va fi minunat, dar în tenis nu știi la ce să te aștepți.

Ea joacă un tenis foarte bun la ora actuală. Are un joc constant. Nu știu câte erori neforțate a avut astăzi (n.r. – în meciul cu Petra Martic), dar probabil mai puțin de 10. Se află într-o formă excelentă. Va fi un meci dificil, așa cum sunt toate meciurile contra Simonei. Pentru mine, va fi un test. Îmi dau seama cât de mult am progresat pentru că simt că tenisul meu se schimbă.

Reclamă

Iga Swiatek, despre primul duel cu Simona Halep: “O, Doamne!”

O, Doamne (râde)! Mi-am dezvoltat fiecare aspect al jocului meu și al minții. Simt că am devenit un adult acum. La vremea respectivă, când am jucat primul meci împotriva ei (n.r. – la Roland Garros 2019), eram foarte stresată că joc pe o asemenea arenă. Nici nu îmi mai simțeam corpul. De atunci totul s-a schimbat. A fost unul dintre meciurile care mi-au oferit o experiență uriașă. A fost un turneu foarte bun pentru mine, aveam numai 18 ani, și am ajuns până în optimi.

Era prima dată când jucam împotriva unei jucătoare ca Simona Halep, dar lucrurile s-au schimbat. Sunt bucuroasă că acum sunt la un nivel care îmi permite să joc bine împotriva unor jucătoarea puternice.”, a spus Iga Swiatek, la conferința de presă. 

Simo conduce cu 2-1 în meciurile directe

Simona Halep o conduce la directe pe cu 2-1. De notat că ele s-au duelat numai în cadrul turneelor de Grand Slam. Simo s-a impus la Roland Garros 2019, 6-1, 6-0, și la Australian Open 2021, 3-6, 6-1, 6-4.

Reclamă 4 / 0/3

Revanșa Igăi a venit la Roland Garros 2020, când a eliminat-o pe Simona în optimi, cu 6-1, 6-2. De altfel, a ea a avut un traseu perfect la Paris. Jucătoarea de 20 de ani a câștigat singurul ei turneu de Grand Slam de până acum, fără să piardă niciun set.

Simona Halep: ”Va fi un meci greu, joacă cel mai bun tenis al vieții ei”

”Va fi un meci greu, joacă cel mai bun tenis al vieții ei, se află în cel mai bun moment. Mă aștept la un meci foarte greu. Dar sunt în semifinale, aici, și voi da tot ce am mai bun și în următorul meci. Nu am urmărit-o aici și nici la Doha. Nu mă uit la tenis să iau notițe, dar știu că este foarte puternică și are un tenis solid”, a spus Simona Halep la conferința de presă.

La ediţia trecută, Halep a fost eliminată în turul al treilea, de Aliaksandra Sasnovici din Belarus. Românca a câştigat turneul din deşertul californian în 2015 şi a mai fost semifinalistă în 2014 şi 2018. Acum, e în semifinale după victoria cu Petra Martic.

 

Recomandări
  • Simona Halep – Iga Swiatek, în semifinalele Indian Wells
  • Reacția polonezei, înaintea duelului din California

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și