Închide meniul

Simona Halep, mesaj pentru Ambasada SUA. Ce a transmis românca înainte de revenirea pe teren

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 martie 2024, 18:46

Simona Halep, mesaj pentru Ambasada SUA. Ce a transmis românca înainte de revenirea pe teren

Simona Halep, mesaj pentru Ambasada SUA

Simona Halep, în timpul unui meci, la Madrid / Profimedia Images

Simona Halep a avut un mesaj pentru Ambasada SUA. Românca le-a mulţumit celor de la reprezentanţa Ambasadei SUA la Bucureşti pentru modul în care au ajutat-o cu formalităţile privind viza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep le-a transmis românilor să îşi înnoiască viza pentru SUA. Ea a precizat că formalităţile sunt acum mult mai simple pentru cetăţenii români.

Simona Halep, mesaj pentru Ambasada SUA. Ce a transmis românca înainte de revenirea pe teren

Mulțumesc @usembassybucharest pentru sprijinul prompt, astfel încât echipa mea împreună cu mine să putem călători la timp în Statele Unite pentru Turneul #MiamiOpen Tennis 2024 🎾🇺🇸

Dragii mei români, un pas însemnat pentru România este ocazia de aderare la Programul Visa Waiver (VWP), care necesită un procent mare de aprobare a vizelor. Peste 300.000 de români cu vize americane anterioare au puterea de a influența acest rezultat. Să profităm de acest moment până în 30 septembrie 2024.

Reînnoiți-vă viza pentru SUA — acum se poate reînnoi prin poștă, fără necesitatea unui interviu. Fiecare reînnoire aduce o contribuție semnificativă în aderarea la acest program, care facilitează călătoriile.

Reclamă

Împreună, putem trece acest prag. Acțiunea voastră de azi facilitează călătoriile zilei de mâine”, a transmis Simona Halep pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep, dată peste cap înainte de plecarea la Miami: „Parcă nu mai ştiam ce să îmi pun în geantă”

Simona Halep a fost dată peste cap înainte de plecarea la Miami, acolo unde va participa la primul turneu după ce TAS i-a redus suspendarea la 9 luni. Halep nu a mai jucat tenis de un an şi jumătate şi a spus că nici nu mai ştia ce trebuie să pună în bagaj.

Reclamă 4 / 0/3

Halep a vorbit şi despre oamenii care îi vor fi alături la Miami, acolo unde va juca primul meci oficial de tenis după scandalul de dopaj. Va avea doar un sparring şi un fizioterapeut cu ea şi urmează ca în viitor să se decidă asupra antrenorului.

„Am doar un sparring cu mine și un fizioterapeut. Nu știu ce o să fie, am ceva emoții, dar mă bucur tare mult că pot să mă întorc pe teren. Când mi-am făcut bagajul parcă nu mai știam ce trebuie să-mi pun în geantă.

Cea mai mare susținerere o am de la mama, tata și de la fratele meu. O să fie alături de mine. Au fost niște zile foarte obositoare, dar foarte bucuroase în același timp. Am reușit ceea ce voiam de la început, să arăt că sunt un sportiv curat. E foarte devreme să mă gândesc la rezultate”, a spus Simona Halep la plecarea din ţară.

Simona Halep, dezvăluiri despre momentul în care a consumat suplimente contaminate

Jucătoarea din Constanța a spus că a avut încredere deplină în oamenii alături de care a lucrat, de-a lungul timpului. Simona Halep a sugerat faptul că suplimentul contaminat a fost recomandat, în mod eronat, de echipa lui Patrick Moruatoglou.

Deținătoarea a 2 titluri de Grand Slam a dezvăluit faptul că a întrebat oamenii din staff dacă suplimentele respective au fost testate și că răspunsul acestora a fost pozitiv.

“Au fost două ore şi ceva în care sângele meu a stat la temperatura nepotrivită. Chiar şi aşa proba mea de sânge a fost în valori normale. Şi tribunalul a fost surprins. Eu mi-am exprimat dezamăgirea că o carieră poate fi distrusă prin neglijenţă, prin rea-voinţă. Am fost foarte dezamăgită şi sunt foarte dezamăgită. Nu cer să fiu favorizată, dar ţin foarte mult să se respecte nişte reguli, să fiu testată aşa cum trebuie”, a afirmat sportiva.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și