Închide meniul

Simona Halep, mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner: „S-a judecat total diferit. Am avut mult de suferit”

Antena Sport Publicat: 31 august 2024, 23:02

Reclamă
Simona Halep, mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner: „S-a judecat total diferit. Am avut mult de suferit

Simona Halep, mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner

Simona Halep, la inaugurarea Berceni Arena / Antena Sport

Simona Halep a transmis un mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner. Tenismena din România a remarcat că s-a judecat total diferit în cazul ei, faţă de cazul lui Sinner, iar acest lucru nu i se pare corect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a subliniat că toţi jucătorii trebuie judecaţi la fel, indiferent că sunt pe primul loc în lume sau pe locul 200.

Simona Halep, mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner: „S-a judecat total diferit. Am avut mult de suferit”

„(n.r.: despre cazul Sinner. Mulţi jucători ţi-au luat apărarea, tu de ce parte eşti?) Nu cred că este vorba de apărare. Cred că este vorba de ceva foarte clar şi vizibil. S-a judecat total diferit, iar eu am avut foarte mult de suferit.

Am aşteptat enorm, ceea ce nu mi se pare deloc corect.

Cred că toţi sportivii ar trebui să aibă aceeaşi judecată şi să fie trataţi la fel, indiferent că sunt numărul 1 sau numărul 200.

Reclamă
Reclamă

Nu mi se pare corect ce s-a întâmplat.

Este un subiect pe care aş vrea să îl las în urmă şi să îmi văd de viaţă în continuare pentru că viaţa este frumoasă”, a declarat Simona Halep.

Jannik Sinner nu a fost suspendat după ce a fost depistat de două ori pozitiv cu o substanţă interzisă. Cazul lui a fost ţinut secret. Italianul a rămas fără punctele obţinute la Indian Wells şi fără premiul de 300.000 de dolari, dar nicio altă sancţiune nu a fost dictată contra lui.

Reclamă

Simona Halep, la deschiderea patinoarului din Bucureşti: „Un lucru enorm, extraordinar”! Mesajul tenismenei pentru autorităţi

Simona Halep a declarat la deschiderea patinoarului din Bucureşti că inaugurarea Berceni Arena este un lucru extraordinar.

Simona Halep a invitat autorităţile să facă multe alte arene, pentru că sportivii români au nevoie.

(n.r.: Dacă e îmbucurătoare această deschidere în contextul în care vorbim de o lărgire a infrastructurii în sport) E un lucru enorm pentru noi, pentru sportivi. Este foarte bine că toată lumea se mobilizează şi face sportul să fie mult mai bunşi mult mai important.

Orice deschidere şi orice teren, orice facilitate pentru noi, sportivii, este binevenită şi sper să se întâmple cât mai des acest lucru.

(n.r. E un sport aproape de sufletul tău, ai şi o echipă) Da, copilaşii joacă foarte bine. Chiar erau foarte micuţi, 4-5 ani (n.r: atunci când Simona Halep a cumpărat echipa). E un sport frumos, mereu l-am urmărit. Nu am fost la foarte multe meciuri, dar mă bucur să fiu astăzi aici.

(n.r. După 12 ani avem din nou un patinoar în Bucureşti) E un lucru extraordinar. Sper să se întâmple, aşa cum am spus mai devreme, cât mai multe lucruri de acest gen pentru că noi, sportivii, avem nevoie.

„Sunt şanse mari să mai joc în acest an”

(n.r.: despre revenirea în competiţii) Sper în curând. Îmi doresc foarte mult să merg la o competiţie, m-a luat dorul foarte tare. Sper să fiu bine, să fiu aptă fizic pentru că moral, psihic sunt pregătită să revin.

(n.r.: Vreo şansă să mai joci anul ăsta?) Da, şansă mare. Nu vreau să promit nimic, în funcţie de accidentarea pe care am avut-o.

(n.r.: Ne poţi spune de unde ai primit invitaţie?) Vedem pe parcurs. E mai bine aşa.

Cel mai bine ar fi ca Federaţiile să susţină sportivii, fiecare Federaţie pentru sportul respectiv. Într-adevăr, nu sunt toţi părinţii cu o situaţie financiară care să le permită să susţină un sport costisitor. Din ce ştiu eu, tenisul e mai costisitor. Nu am avut contact direct cu cineva din acest sport (N.r. hocheiul) şi nu ştiu exact.

(n.r. La Constanţa mai există patinoarul?) Spre ruşinea mea nu ştiu. Nu am fost la patinoarul din Constanţa. Sper să meargă în continuare şi să ajute sportivii”, a spus Simona Halep la inaugurarea Berceni Arena.

Berceni Arena a fost inaugurat! După 12 ani, Bucureştiul are din nou un patinoar

Berceni Arena a fost inaugurat la Supercupa României la hochei, meci disputat între CSM Corona Brașov și ACSH Gheorgheni.

Noul patinoar din Bucureşti este amplasat în sectorul 4, pe Drumul Jilavei, aproape de stația de metrou Apărătorii Patriei.

La inaugurarea Berceni Arena au fost prezenţi, printre alţii, Ion Ţiriac, Simona Halep, Elisabeta Lipă şi Mihai Covaliu.

 

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46 1 sept.

VideoViktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

0:25 1 sept.

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis

0:14 1 sept.

„Asta contează mult!” Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Ce le-a reproşat jucătorilor lui

0:04 1 sept.

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

23:55

VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal

23:52

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 4 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 5 VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY 6 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6
Citește și