Închide meniul

Simona Halep nu mai are răbdare! Mesajul care îl vizează direct pe Toni Iuruc. Mai sunt doar câteva zile

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 septembrie 2021, 15:41

Simona Halep nu mai are răbdare! Mesajul care îl vizează direct pe Toni Iuruc. Mai sunt doar câteva zile

Simona Halep a câștigat Melbourne Summer Set 1

Profimediaimages

Simona Halep nu mai are răbdare. După eliminarea în faţa Elinei Svitolina de la US Open, românca se ocupă şi de viaţa personală. Cea mai importantă jucătoare de tenis din România a făcut un anunţ extrem de important care îl vizează chiar pe viitorul ei soţ, Toni Iuruc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep face anunţul momentului

Simona Halep a postat pe o reţea de socializare un mesaj crucial pentru ea şi iubitul ei, Toni Iuruc. Alături de o poză cu cei doi îmbrăţişaţi, Simona a posta şi un cronometru care indica faptul că mai sunt ceva mai mult de 9 zile până când cei doi îşi vor oficializa relaţia de iubire.

Simona Halep, anunţ după eliminarea de la US Open

După eliminarea de la US Open în faţa Elinei Svitolina, Simona Halep a dezvăluit cum a reuşit să treacă peste problemele de sănătate, dar şi cât de afectată a fost de accidentări. „Acum am luat o pauză pentru că a trebuit din cauza accidentării. Bineînţeles că m-am simţit afectată din punct de vedere psihic de-a lungul timpului, pentru că am jucat la cel mai înalt nivel în fiecare săptămână, în fiecare an, de opt ani.

Când revin acasă, am timp să văd ce am realizat, viaţa este mult mai bună cu tenisul, cu ceea ce mi-a dat tenisul şi niciodată nu m-am gândit că tenisul este ceva rău în viaţa mea, aşa că m-am bucurat mereu să joc, este pasiunea mea şi de fiecare dată când mă întorc pe teren mă simt bine, mă simt fericită.

Bineînţeles, uneori sunt frustrată, supărată, tristă de cum am jucat sau că am pierdut un meci, dar văd numai lucrurile pozitive din tenis, ceea ce de fapt ne oferă el”, a spus Halep după eliminarea în faţa Svitolinei.

Reclamă

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep, anunţ despre viitorul ei
  • Când se va căsători Simona Halep cu Toni Iuruc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și