Închide meniul

Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 19 martie 2024, 10:36

Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii! Ce a spus despre adversara Simonei

Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: "Am foarte multe emoţii"!

Stere Halep, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Stere Halep a făcut declaraţii înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa. Tatăl Simonei Halep a urmărit-o la antrenamente pe fiica lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a dezvăluit că Simona Halep s-a prezentat foarte bine la antrenamente. Stere Halep e încrezător înaintea primului meci al Simonei de după decizia salvatoare de la TAS.

Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei

Am foarte multe emoţii. Să vedem cum o să funcţioneze Simona. La antrenamente am văzut-o foarte bine, este în parametrii normali, dar să vedem ce va face în timpul jocului, este altceva față de antrenament.

S-a pregătit, dar lipsa turneelor îşi spune cuvântul. Dar noi sperăm, eu am sperat întotdeauna şi voi spera.

E un meci foarte interesant, că se cunosc, în primul rând. Să vedem lupta și care va fi învingătoarea. Eu, ca părinte, trebuie să fiu mai subiectiv (n.r. râde).

Reclamă

(n.r. Este mai bine că joacă împotriva unei jucătoare pe care o cunoaște) Sigur că da, când joci cu un jucător necunoscut îți faci probleme. Îți trebuie câteva game-uri pentru a o cunoaște”, a declarat Stere Halep pentru digisport.ro.

Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit

Darren Cahill a fost surprins alături de Simona Halep, la antrenamentele de la Miami. Australianul şi Simona Halep au avut în trecut o colaborare excelentă.

Cahill a ţinut să fie alături de fosta lui elevă în Florida şi a avut mai multe dialoguri cu Simona. Ea a jucat la o intensitate maximă schimburile cu Joao Monteiro.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă australianul i-a întins din nou o mână de ajutor celei pe care a făcut-o campioană la Roland Garros 2019, nu există posibilitatea ca momentan acesta să devină antrenorul sportivei noastre. Colaborarea cu Jannik Sinner rămâne valabilă.

Darren Cahill şi-a petrecut câteva ore alături de Simona Halep, în contextul în care Sinner nu ajunsese încă la Miami, astfel că fanii nu pot decât să viseze la o nouă echipă Darren – Simona.

Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare

Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami, a fost anunţată de către organizatori. Simo revine după o pauză de peste 560 de zile, cauzată de suspendarea pentru dopaj.

Partida dintre Simona Halep şi Paula Badosa este aşteptată cu sufletul la gură de fanii sportivei noastre, care o conduce la directe cu 2-0 pe iberică, în faţa căreia nu a pierdut niciun set.

Duelul din primul tur de la Miami dintre Halep şi Badosa se va disputa marţi, nu mai devreme de ora 22:00 (ora României), pe Grand Stand, acolo unde va evolua înaintea ei şi Caroline Wozniacki.

Aceasta va fi prima întâlnire pe hard dintre cele două jucătoare, iar specialiştii le-au oferit cote egale, de 1.90, la calificare. Învingătoarea urma să evolueze în turul secund împotriva Arynei Sabalenka, dar cel mai probabil jucătoarea din Belarus se va retrage după ce iubitul ei a încetat din viaţă!

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și